Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουν να... ξεσπάσουν στο Κύπελλο

Το αρχικό... ξενέρωμα μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής, μοιάζει να έχει μετατραπεί σε ανυπομονησία. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ψάχνουν τρόπο να βγάλουν όλη την δίψα και την θέληση που υπήρχε. Και κόντρα στον Πανιώνιο για το Κύπελλο θα έχουν αυτή την ευκαιρία. Γράφει ο Αντώνης Τσακαλέας.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουν να... ξεσπάσουν στο Κύπελλο

Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο, και μάλιστα όχι σε ένα όποιο και όποιο γήπεδο. Υπάρχει μια μερίδα ποδοσφαιριστών που αν καθίσει να σκεφτεί τα όσα έγιναν μετά την επίσκεψη στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα, θα... πωρωθεί. Αν και από το βράδυ της Κυριακής (25/2), το ξενέρωμα, μοιάζει να έχει γίνει ανυπομονησία. Και μέσα σε όλα έρχεται και το υστερόγραφο της ανακοίνωσης του Πανιωνίου που ταιριάζει “γάντι”.

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ, με ανακοίνωσή της ζητά από τους φιλάθλους της, που θα γεμίσουν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, να προστατεύσουν την ομάδα. Στο υστερόγραφο, η ανακοίνωση αναφέρει «γ ια να μην πληρώσουμε εμείς, τα σπασμένα άλλων».

Ελα όμως που ο ΠΑΟΚ, σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο ψάχνει τρόπο να βγάλει όλη την δίψα και την θέληση που υπήρχε το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Οι ποδοσφαιριστές ψάχνουν να βρουν κάποιον να «πληρώσει τα σπασμένα» με την έννοια της μεγάλης αγωνιστικής διάθεσης για τη μάχη ως το τέλος με στόχο την κατάκτηση και των δυο εγχώριων τίτλων.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ - ΣΑΒΒΙΔΗ

Δε νομίζω οτι κανείς θα περίμενε κάποια διαφορετική προτροπή προς τους ποδοσφαιριστές από το «εσείς κάντε τη δουλειά σας στο γήπεδο» που βγήκε από τα χείλη τον Ιβάν Σαββίδη το βράδυ της Κυριακής και τα όσα παρόμοια έχει πει ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις δυο προπονήσεις που ακολούθησαν. Δεν είναι εύκολο να φύγει όλη αυτή η αίσθηση που υπάρχει από το βράδυ της Κυριακής.

Τα πρώτα διαδικτυακά μηνύματα των ποδοσφαιριστών πάντως, ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό που έβγαινε είναι ένα πείσμα. Είναι λεπτή η γραμμή της διαχείρισης αυτής της κατάστασης, διότι αυτό το πείσμα πρέπει να καλουπωθεί και να μην γεμίσει το κεφάλι των ποδοσφαιριστών. Σε τέτοια περίπτωση, έχει τις περισσότερες φορές αρνητικά αποτελέσματα.

"ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ"

Η μόνιμη ατάκα όλων από το πρωί της Δευτέρας είναι το «δεν χάθηκε τίποτα». Και αυτό ενισχύθηκε από το τελικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι το βράδυ της ίδιας ημέρας. Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και η αρχή την αναστροφής της είναι το μυαλό. Σε αυτό βοήθησε ακόμα και η διαχείριση της υπόθεσης Πρίγιοβιτς.

Σκεφτείτε μόνο μετά από το βράδυ της Κυριακής, να είχε παραχωρηθεί ο Σέρβος επιθετικός, με τον ΠΑΟΚ να ενδίδει στη πρόταση που ήρθε από τη Κίνα, σύμφωνα με την οποία ο Πρίγιοβιτς θα έπαιρνε το χρόνο το συμβόλαιο που έχει τώρα συν τα χρήματα που παίρνει ο Βιεϊρίνια και ο Μαουρίσιο.

Ο Πρίγιοβιτς πήγε μισθολογικά στο επίπεδο του Πορτογάλου. Και παίζει μεγάλο ρόλο η χρονική στιγμή που συνέβη αυτό. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Τέτοια θέματα, στα αποδυτήρια παίζουν το ρόλο τους, ειδικά σε στιγμές που οι προσωπικότητες οφείλουν να βγαίνουν μπροστά.

ΣΑ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου από την πλευρά του, δείχνει να προσανατολίζεται σε αλλαγές στην ενδεκάδα, τις οποίες κάποιοι να μην τις περίμεναν λόγω της μη διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε στην Θεσσαλονίκη τον Λέο Μάτος, ενώ πλην του Αζεβέδο, σκέφτεται να ρίξει στην ενδεκάδα τους Μαλεζά, Μπίσεσβαρ και Λημνιό. Μιλάμε για τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε αλλά δεν έπαιξε το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, τότε ο Ρουμάνος δείχνει πως προχωρά με βάση το αρχικό του πλάνο. Για τον Μάτος, για παράδειγμα, το οτι δεν έπαιξε για δέκα ημέρες λόγω της μη διεξαγωγής του αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν τον κάνει να του δώσει δυο 90λεπτα σε πέντε μέρες, σε Νέα Σμύρνη και Τρίπολη.

Η λογική του «πάμε για ένα αποτέλεσμα που θα διαχειριστούμε σε 1,5 μήνα στη Τούμπα» δεν επηρεάζεται από το αν ο ΠΑΟΚ έδωσε η όχι παιχνίδι την περασμένη Κυριακή. Στο κάτω - κάτω της γραφής, στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ δίνει ημιτελικό ενώ στη Τρίπολη την προσεχή Κυριακή δίνει «τελικό».

News 24/7

24MEDIA NETWORK