Όταν ζεις στα όρια σου, θες τη μαγκιά του Λάζαρου!

Η ΑΕΚ που κάνει πρωταθλητισμό του Μανόλο Χιμένεθ είναι ταυτισμένη με το σασπένς ακόμη κι όταν βρίσκεται στην καλύτερή της ημέρα. Για να πάρεις κούπα όμως χρειάζεσαι και τύχη. Κάτι που έλειψε από τον Σέρχιο Αραούχο, όμως η ρέντα του Χριστοδουλόπουλου απέτρεψε τη γκέλα. Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
lazaros hult araujo EUROKINISSI

Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, ειδικά όταν βλέπεις τον Αραούχο που έχει σκοράρει σούπερ γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, να μην μπορεί να κάνει τα... αυτονόητα και με την μπάλα πραγματικά να τον κοροϊδεύει. Τι να πεις; Συμβαίνουν αυτά.

Η ομάδα έβγαλε ωραία πράγματα στο γήπεδο, ομολογουμένως πάντως ζει στα όρια της σε κάθε παιχνίδι. Δεν τα καθαρίζει για να πάει στα ντους από το ημίχρονο και να περιμένει τον επόμενο αντίπαλο, είτε αυτός λέγεται Ντιναμό, είτε Ξάνθη.

Ο Αστέρας είναι μία περίεργη κατάσταση, που στον πρώτο γύρο στέρησε από την ΑΕΚ την ευκαιρία να αποσπαστεί στο +8. Ζημιάρικο και τυχερό σύνολο. Του Παντελίδη, όμως, δεν του βγήκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ γιατί απλούστατα οι "κιτρινόμαυροι" έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο, κι ας προβλημάτιζε η μεσαία γραμμή στο πρώτο ημίχρονο. Στα υπόλοιπα η Ένωση ήταν... κούκλα.

Χάνοντας τα... άχαστα, όχι μόνο ο Αραούχο, παλαιότερα η ΑΕΚ θα χαιρόταν και με την ισοπαλία στην καλύτερη, αν δεν έτρωγε κανένα απίστευτο γκολ στο 90'. Η νίκη ήρθε έτσι όπως ήρθε κι αν αυτή ομάδα καταφέρει να αποφορτιστεί τις επόμενες ημέρες, τότε θα κάνει το "μπαμ" με την Ντιναμό Κιέβου. Έχει την ικανότητα να το κάνει.

ΜΥΡΙΖΕ ΓΚΕΛΑ, ΑΛΛΑ...

Εκτός του ότι η μπάλα δεν έμπαινε, ο Χιμένεθ αναγκάστηκε να κάνει όλες τις αλλαγές του πριν το 65'. Οι δύο που βγήκαν δεν... τραβούσαν και ο τρίτος τραυματίστηκε. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να ολοκληρωθεί με τον χειρότερο τρόπο μία ημέρα που μύριζε... γκέλα!

"Καθάρισε" όμως ο Λάζαρος, που μπορεί να τσαντίζεται επειδή δεν παίζει, αλλά είναι μάγκας γιατί μπαίνει και κάνει τη δουλειά του. Από δική του ενέργεια κερδίζεται το πέναλτι, από δική του εκτέλεση έρχεται και το γκολ της νίκης. Ψυχρό αίμα ο Χριστοδουλόπουλος που πρέπει να μείνει στην ΑΕΚ!

ΒΡΗΚΕ ΜΠΑΚ!

Ορθά κοφτά το λέμε ότι η ΑΕΚ βρήκε ένα αξιοπρεπέστατο αριστερό μπακ για τα επόμενα χρόνια. Ο MVP Χούλτ, παθιασμένος όπως ήταν από την αγωνιστική απραξία, πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στην Ελλάδα, ξεκούραστα κιόλας.

Μαχητικός στις φάσεις που αμυνόταν και με έκρηξη στην κόντρα, ο Σουηδός έκανε τη διαφορά και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος που η ΑΕΚ θα παίζει μόνο "τελικούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK