Η συγκινητική συγγνώμη φίλου του Ολυμπιακού στον Ουάρντα

Ένας νεαρός φίλος του Ολυμπιακού συγκίνησε τον Αμρ Ουάρντα με το μήνυμα συγγνώμης που του έστειλε στα social media, με αφορμή τα απαράδεκτα συνθήματα που ακούστηκαν την Κυριακή στο Περιστέρι για τον Αιγύπτιο ακραίο επιθετικό (φωτογραφία).

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό είχε κάποιες ατυχείς στιγμές. Σε μία από αυτές μερίδα οπαδών των "ερυθρολεύκων" προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αμρ Ουάρντα, καθώς φώναξαν απαράδεκτα συνθήματα κατά του Αιγύπτιου.

" Ουάρντα ζούμε στη ζούγκλα να σε δούμε", ακούστηκε χαρακτηριστικά κάποια στιγμή με τον άσο του Ατρόμητου να δείχνει την αγανάκτηση του, αλλά να συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι.

Μία μέρα αργότερα, ένας νεαρός φίλος των πρωταθλητών Ελλάδας έστειλε μήνυμα στον Ουάρντα ζητώντας του συγγνώμη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων, καταλήγοντας πως θέλει να τον δει στον Ολυμπιακό με τον μπαμπά του μία μέρα!

"Είμαι φίλος του Ολυμπιακού και είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Συγγνώμη για την θύρα 7 χθες, είναι θυμωμένοι γιατί χάνουμε το πρωτάθλημα. Είσαι ποιοτικός παίκτης στο πρωτάθλημα και ελπίζω εγώ και ο μπαμπάς μου να σε δούμε στην ομάδα μας τη νέα σεζόν. Σε αγαπάω Ουάρντα".

Ο Αιγύπτιος το δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram με την ατάκα: "Σεβασμός" .

Η συγκινητική συγγνώμη φίλου του Ολυμπιακού στον Ουάρντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK