Ο Ολυμπιακός ρίχνει "άκυρο" στα σχέδια αναδιάρθωσης...

Kανένα σχέδιο βίαιης προσαρμογής στην επικείμενη αναδιάρθρωση των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων δεν πρόκειται να στηρίξει σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ολυμπιακός.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αν και η θέση του Ολυμπιακού για την επικείμενη αναδιάρθρωση δεν έχει εκφραστεί επισήμως, είναι σαφές ότι δεν πετούσαν τη σκούφια τους για το σχέδιο των 20 ομάδων.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν φροντίσει άλλωστε να διαρρεύσουν τεχνηέντως τις ισχυρές αντιρρήσεις τους, διαρροές που έφτασαν μέχρι και το γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Είναι επίσης σαφές ότι ο Ολυμπιακός δεν συμφωνεί, σύμφωνα με τις πληφορορίες, με κανένα σχέδιο αναδιάρθρωσης το οποίο περιλαμβάνει εντός του βίαιη προσαρμογή με τον υποβιβασμό πολλών ομάδων.

Αντιθέτως, οι Περαιώτες θα συμφωνούσαν μ' ένα σχέδιο το οποίο αρχικά θα έφερνε (από τη σεζόν 2019-2020) 14 ομάδες και εν συνεχεία 12 έτσι ώστε η μετάβαση στο νέο καθεστώς να γίνει πιο ομαλά.

Θα ήθελαν τέλος επίσης να διασφαλιστεί η διαφάνεια αλλά και οι επενδύσεις στις ποδοσφαιρικές υποδομές όπως επίσης και το ότι οι κανονισμοί για την αδειοδότηση δεν θα αλλάζουν κατά το δοκούν και ανάλογα με το ποιος κινδυνεύει.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK