Η "απολογία" του Τζέιμς είχε μέσα της μια μεγάλη αλήθεια...

Κατάλαβε (επιτέλους) ο Αμερικάνος γκαρντ ότι δεν ήταν οικονομικά εφικτό για τον Παναθηναϊκό να καλύψει τόσο τις απαιτήσεις του Νικ Καλάθη όσο και του ίδιου προκειμένου να κρατήσει αμφότερους. Εκτός κι αν αυτός έριχνε νερό στο κρασί του.

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
Μάικ Τζέιμς EUROKINISSI

Από τη στιγμή που ο Μάικ Τζέιμς (δέχθηκε και) δεν αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού, έβγαλε... twitter-ικό παράπονο. Οι -δίχως τακτ- αναρτήσεις / απαντήσεις του σε ακολούθους - φαν του Παναθηναϊκού κυρίως αυτήν ακριβώς την πικρία αποτύπωσαν.

Πώς όμως ήταν δυνατόν οι "πράσινοι" αφενός να πληρώσουν καλά τον Νικ Καλάθη, που μάλιστα έκανε... σκόντο για να μείνει, δεδομένης της πρότασης της Χίμκι, αφετέρου να εξασφαλίσουν και στον ίδιο μια σύμβαση που θα φτάνει το 1.5 εκατομμύριο δολάρια; Αν είχε συμβεί αυτό, είτε το μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα εκτοξευόταν είτε θα έπρεπε να γίνουν... εκπτώσεις Ιουλίου στα υπόλοιπα συμβόλαια.

Ο Τζέιμς άργησε ν' αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει, ίσως γιατί είχε τις καλές προσφορές από Μακάμπι και Μιλάνο. Όταν το κατάλαβε και, αφού πρώτα είχε εκτεθεί με όσα ανέβαζε διαδοχικά, έγραψε αυτό: " Νιώθω κάπως σαν να πρέπει να πω κάτι. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάω αρνητικά για τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Απαντούσα απλώς σε ερωτήσεις. Για να είμαι ειλικρινής θεωρώ ότι δεν μου έκαναν πρόταση επειδή γνωρίζουν την αξία μου και απλώς δεν μπορούν ν' αντέξουν οικονομικά εμένα και τον Νικ. Έχω εξαιρετική σχέση με το σύλλογο και τους αγαπώ".

Το έσωσε πιστεύετε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK