Με ποιον Έλληνα παίκτη έχει πάθει πλάκα ο Παϊρότζ

Οι ΠΠ δεν έπεσαν από τον... ουρανό στα Παναθηναϊκά δρώμενα. Ο Παϊρότζ και ο γιος του Πιτ έχουν πλήρη άποψη για το "πράσινο" ρόστερ, ενώ ήδη ένας παίκτης έχει μπει στην καρδιά τους και έγινε το πουλέν τους. Διαβάστε ποια θα είναι η προτεραιότητά τους μόλις αναλάβουν το "τριφύλλι".

Με ποιον Έλληνα παίκτη έχει πάθει πλάκα ο Παϊρότζ

Ολο αυτόν τον καιρό που ο Παϊρότζ διαπραγματεύεται την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, περνάει από κόσκινο το ρόστερ της ομάδας.

Και όταν λέμε περνάει από κόσκινο, εννοούμε ότι έχει σχηματίσει ήδη προσωπική γνώμη για τους περισσότερους παίκτες βλέποντας παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν! Και αυτός και ο γιος του ο Πιτ ο οποίος είναι "αρρωστάκι" με το ποδόσφαιρο και βλέπει τα πάντα!

Από αυτές λοιπόν τις... καταδρομικές προέκυψε η μεγάλη αδυναμία για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή των πράσινων. Ποιος είναι αυτός; Μα ο Δημήτρης Κουρμπέλης τον οποίο οι Ταϊλανδοί έχουν λατρέψει.

Το αγωνιστικό πνεύμα, τα προσόντα αλλά και η αυταπάρνηση του πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης έχουν κάνει κλικ στο επιχειρηματικό δίδυμο το οποίο αναμένεται να αδιαφορήσει για οποιαδήποτε πρόταση για την παραχώρησή του. Αλλωστε υπάρχει και το σχετικό βέτο των Νταμπίζα και Δώνη.

Αντιθέτως, οι ΠΠ θα φροντίσουν αμέσως μόλις αναλάβουν να ξοφλήσουν τον Αστέρα για τη μεταγραφή του Κουρμπέλη και να βάλουν έτσι τέλος στους όποιους αστερίσκους μπορούν να υπάρξουν για το θέμα της παρουσίας του στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Αρκάς αμυντικός θα είναι ο επόμενος ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK