Ο Τζέιμς μαζεύει ήδη για Αθήνα

Ο... προσωπικός λόγος που άφησε τον Μάικ Τζέιμς εκτός του αγώνα των Πέλικανς με τους Σίξερς στη Φιλαντέλφια!

New Orleans Pelicans guard Mike James, left, drives against Oklahoma City Thunder center Steven Adams during the first half of an NBA basketball game in Oklahoma City, Friday, Feb. 2, 2018. (AP Photo/Sue Ogrocki)
Τζέιμς AP PHOTO/SUE OGROCKI

Οι Πέλικανς γνωρίζουν πολύ καλά πλέον πως δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Μάικ Τζέιμς - εξ ου και προχώρησαν στην ανταλλαγή του Βον (από τους Νετς) με τον Κάνινγχαμ. Το μυαλό του Αμερικάνου γκαρντ είναι ήδη στον Παναθηναϊκό, σε λίγες ημέρες θα είναι και το σώμα του. Αρκεί να επισπευσθούν οι διαδικασίες αποδέσμευσής του από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

Στο ματς με τους Σίξερς ο Τζέιμς ήταν δηλωμένος. Όχι όμως διαθέσιμος. Στο boxscore του αγώνα στη Φιλαντέλφια θα δεις ότι δεν έχει πατήσει το παρκέ με την αιτιολογία που συνοδεύει πάντα τη συμμετοχή ν' αποτυπώνεται στη λέξη "personal".

Ο Τζέιμς μαζεύει ήδη για Αθήνα

Προφανώς, μετά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, δεν θέλει να ρισκάρει οτιδήποτε. Κουβεντιάζει με τους Πέλικανς για τον τρόπο που θα φύγει και πακετάρει σιγά-σιγά προκειμένου να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι επιστροφής στην Αθήνα.

Το όνειρό του το έκανε πραγματικότητα. Έπαιξε στους Σανς, αρκετά μάλιστα. Τώρα είναι η στιγμή να ξαναγίνει πρωταγωνιστής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK