Το "κλειδί" για να υπογράψει ο Δώνης 2ετες με Παναθηναϊκό!

Ο Νταμπίζας επέμενε για συμφωνία μίνιμουμ 2 χρόνων και ο Δώνης έβαλε τέτοιους... οικονομικούς όρους/προϋποθέσεις (για τον ίδιο και το συνολικό μπάτζετ της ομάδας) που διαφοροποιούν το συμβόλαιο του δεύτερου χρόνου από το "μνημονιακό" του πρώτου! Αποφασίζει πλέον ο Αλαφούζος, στη Λάρισα θα περιμένει... τηλεφώνημα ο κόουτς.

Το "κλειδί" για να υπογράψει ο Δώνης 2ετες με Παναθηναϊκό!

Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης συναντήθηκαν, τα είπαν και κατέληξαν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους. Η οποία όμως για ν' αρχίσει θα πρέπει να πάρει και την έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου. Πότε θα γίνει αυτό άγνωστο, αφού δεν μπήκε κάποιο ...dead-line ημερομηνίας. Άλλωστε την Παρασκευή ο Γιώργος Δώνης επιστρέφει στην Λάρισα και εκεί θα περιμένει τηλεφωνικά την... απάντηση.

Βέβαια ο Έλληνας κόουτς αποτέλεσε εξ αρχής επιλογή Αλαφούζου, ο οποίος επίσης έχει δώσει εν λευκώ τον προγραμματισμό της ομάδας για την νέα σεζόν στο Νίκο Νταμπίζα που συμφώνησε με τον Δώνη, αλλά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραμένει κι απρόβλεπτος. Ειδικά από τη στιγμή που ο Δώνης έβαλε... οικονομικούς όρους και προϋποθέσεις για 2ετές συμβόλαιο!

Όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr, ο Γιώργος Δώνης δεν ήθελε να δεσμευτεί με πολυετές συμβόλαιο με τους "πράσινους" και επιθυμούσε μονοετές και μετά... βλέποντας και κάνοντας. Το πλάνο όμως του Νίκου Νταμπίζα για τον... δικό του Παναθηναϊκό δεν μπορούσε να στηριχθεί σε προπονητή... μιας χρήσης και επέμενε τουλάχιστον για 2ετές.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, λοιπόν, αποτέλεσε και το... επίμαχο σημείο στη συζήτηση του Νταμπίζα με τον Δώνη την Πέμπτη! Τελικά ο τελευταίος δέχθηκε μεν το 2ετες συμβόλαιο (δεν υπάρχει θέμα για ... 1+1, ο ίδιος δεν τα θέλει, αλλά και ξέρει πολύ καλά πως δεν ισχύουν) αλλά ξεκαθαρίζοντας στον Νταμπίζα πως ο δεύτερος χρόνος δεν θα έχει καμία σχέση με τον... μνημονιακό, πρώτο χρόνο!

Στο δια ταύτα: ο Δώνης για να δεχθεί το 2ετες που του πρότεινε ο Νταμπίζας έβαλε όρους ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου να είναι διαφορετικός. Τόσο από πλευράς των δικών του αποδοχών και των αποδοχών των συνεργατών του, όσο και με πολύ υψηλότερο μπάτζετ για την ομάδα.

Εφόσον, λοιπόν, αυτά αποτυπωθούν και στα συμβόλαια, τότε θα υπογράψει το 2ετές.

Επαναλαμβάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση θα μιλάμε ουσιαστικά για δύο διαφορετικά συμβόλαια από πλευράς όρων κι αποδοχών. Κάτι που θα πρέπει να κάνει αποδεκτό βεβαίως και ο Γιάννης Αλαφούζος, για να ενεργοποιηθεί...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK