Διάλογος στο Instagram Σαββίδη - Βιεϊρίνια για τη διακοπή!

Το μήνυμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο Instagram είχε αποδέκτες τόσο εντός, όσο και εκτός ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να μπουν τα πράγματα στη... θέση τους. Σε σημείο που του απάντησε μέχρι και ο Γιώργος Σαββίδης (φωτογραφία).

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(Α) ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
savidis savvidis vieirinha EUROKINISSI

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν από τους πιο ψύχραιμους παίκτες του ΠΑΟΚ την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Μάλιστα όταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν, έκανε νόημα με το χέρι του να ηρεμήσει για να συνεχιστεί το ματς.

Είναι μία κίνηση ψυχραιμίας που εκτίμησαν όχι μόνον οι φίλαθλοι του "δικέφαλου του βορρά", αλλά και των άλλων ομάδων. Πάντως ο Βιεϊρίνια λίγες ώρες αργότερα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ανέβασε φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον πατέρα και γιο Σαββίδη, με μία ατάκα που έφερε την... αντίδραση του Γιώργου!

" Στα δύσκολα είμαστε μαζι... όταν τα πράγματα είναι σκληρά, οι σκληροί προχωρούν εναντίον όλων", ήταν η ατάκα του, με τον Γιώργο Σαββίδη να απαντά:

" Ευχαριστώ αρχηγέ" και τον Πορτογάλο να ανταπαντά: " Είμαστε οικογένεια Γιώργο".

Διάλογος στο Instagram Σαββίδη - Βιεϊρίνια για τη διακοπή!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK