Το 36ωρο του Πρίτσιτς στην Αθήνα!!

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ του... Αγίου Πνεύματος σας "σερβίρει" όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες της υπόθεσης. Πότε ήρθε στην Ελλάδα, πότε έφυγε, ποιους είδε, που τον πήγαν, ποιος τον συνόδευε και η ατάκα του για την "ερυθρόλευκη" προσφορά που είναι η καλύτερη, τι εντολή έδωσε ο Μαρινάκης και η πρώτη φορά που ο Καρεμπέ επιμένει τόσο πολύ για παίκτη όπως για τον Σάνιν Πρίτσιτς.

Το 36ωρο του Πρίτσιτς στην Αθήνα!!

Εδώ και μερικά 24ωρα ο Ολυμπιακός έχει θεσει σε εφαρμογή το σχέδιο "αρπαγή του Σάνιν Πρίτσιτς" και μονολότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου έχουν μία συγκρατημένη αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σας παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το φλερτ με τον Βόσνιο μέσο, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να έχει κομβικό ρόλο στην προσπάθεια απόκτησής του και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει δώσει εντολη να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να κλειστεί ο παίκτης στον οποιό επιμένει τόσο πολύ ο στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK