“Σφήνα” από Αλ Αχλί στον Παναθηναϊκό για Γιώργο Δώνη!

Και ξαφνικά ανταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό, αφού για τα... μάτια του Γιώργου Δώνη απλώνει τα χρήματα της αιγυπτιακή ομάδα. Δεν πρόκειται για την Ζάμαλεκ που είχε ρίξει στο τραπέζι ένα “χαρτί” για τον 48χρονο τεχνικό, άλλο κλαμπ από τη χώρα του Ουάρντα του χτύπησε την πόρτα.

“Σφήνα” από Αλ Αχλί στον Παναθηναϊκό για Γιώργο Δώνη!

Ο Γιώργος Δώνης φαντάζει για πολλούς ως ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, όντας ο εκλεκτός των Αλαφούζου, Νταμπίζα για να διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ωστόσο, για τον 48χρονο τεχνικό προέκυψε δεύτερο ενδιαφέρον από την αιγυπτιακή αγορά μετά από εκείνο προ μηνών της Ζάμαλεκ. Πρόκειται για την 40 φορές πρωταθλήτρια της χώρας, Αλ Αχλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ "EL WATAN"

Στο αιγυπτιακό δημοσίευμα γίνεται γνωστό ότι η Αλ Αχλί έχει ψηλά στη λίστα της τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος όμως δεν... παίζει μπάλα μόνος. Για διάδοχοι του Χοσέμ Αλ Μπαντρί παρουσιάζονται και οι Ραμόν Ντίας, Κρίστιαν Γκρος και Χενκ Τεν Κάτε.

“Σφήνα” από Αλ Αχλί στον Παναθηναϊκό για Γιώργο Δώνη!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK