Πώς ο Τζαβέλλας διάλεξε Τουρκία αντί Γαλλία

Πρεμιέρα των TransferStories με άγνωστα παρασκήνια για το πως ο Γιώργος Τζαβέλλας κατέληξε στην Αλάνιασπορ. Η ομάδα του Σαμπιονά που τον ζήτησε, ο παραλίγο συμπαίκτης του πρώην ερυθρόλευκος, ο ρόλος του στόπερ που ήθελε ο Στραματσόνι στον ΠΑΟ και το όνομα –έκπληξη που τον "προξένευε" στην ΑΕΚ.

Πώς ο Τζαβέλλας διάλεξε Τουρκία αντί Γαλλία

Και όμως, ο Γιώργος Τζαβέλλας θα μπορούσε αντί για την Τουρκία να παίζει τώρα στο Σαμπιονά. Και μάλιστα ως συμπαίκτης ενός πρώην “εχθρού” του στηνSuper League,ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Σας μπέρδεψα;

Η απόκτηση του Τομάς Ερτό από την Νάντ, με την μορφή του δανεισμού από την Ουντινέζε, έφερε στο...φως μια γαλλική αποκάλυψη για τον Γιώργο Τζαβέλλα. Συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον των “καναρινιών” για τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα, λοιπόν,με αξιωματούχους της Νάντ ο προπονητής της Σέρτζιο Κονσεισάο ήταν θετικός στην πρόταση για την απόκτηση Τζαβέλα. Με την γαλλική ομάδα διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 450.000 ευρώ ετησίως στον άσο. Θυμίζω πως η Ναντ στις 11 Ιανουαρίου είχε πάρει δανεικό έναν άλλον Σουπερλιγκάτο παίκτη, τον Φελίπε Πάρντο του Ολυμπιακού.

Αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ των Γάλλων, ο Τζαβέλλας ενημερώθηκε για το έντονο ενδιαφέρον της Ναντ όταν όλα τα ΜΜΕ τον... έστελναν στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Μόνο που ο αριστεροπόδαρος Έλληνας αμυντικός περίμενε ήδη και την πρόταση της Αλάνιασπορ κι από την στιγμή που αυτή έφτασε και έπρεπε να απαντήσει εντός 24ωρού στους Τούρκους, δεν θέλησε να ...ρισκάρει μπαίνοντας σε διαπραγμάτευση με την Ναντ.

Βέβαια στο να μην μπει στον...πειρασμό της Νάντ ο Τζαβέλλας μέτρησε και το γεγονός πως στην Τουρκία πήγε με τις “ευλογίες” του Σαββίδη. Για την ακρίβεια με τη μεσολάβησή του ιδιοκτητή του ΠΑΟΚ προς τον μάνατζερ των Κάμπος-Βαρέλα, τον Τεσέϊρο, να ψαχνόταν και να έφερνε στον Τζαβέλλα καλή πρόταση από το εξωτερικό. Όπως και έγινε με την Αλάνιασπορ.

Από ο τι φαίνεται πάντως στην Νάντ τους έμεινε...απωθημένο ο Τζαβέλλας αφού τον...θυμήθηκαν την ημέρα που επιτέλους βρήκαν και έκλεισαν στόπερ,τον Ερτό. Δηλαδή τον Γάλλο που προσπάθησε δίς και παρά τις ... μεγάλες άκρες του στην Ουντινέζε δεν κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι!!

ΥΓ. Ο Τζαβέλλας για την προοπτική να πάει στην ΑΕΚ είχε μιλήσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και μόνο! Πριν ο τελευταίος συμφωνήσει για τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, τον “προξένευε” στους “κιτρινόμαυρους”, όταν αναλάμβανε τέτοιες “αποστολές” σε συνεννόηση με τον Μελισσανίδη (βλέπε Αλμέιδα και Γιακουμάκης).

ΥΓ.1Ο Τζαβέλας την εποχή που βρισκόταν στην διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου με τον ΠΑΟΚ είχε βολιδοσκοπήσει, μέσω δικού του ανθρώπου, κατά πόσο θα ενδιέφερε τον Ολυμπιακό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK