Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Ευκαιρίες μπορούν να υπάρξουν από παντού, το ενδιαφέρον στρέφεται στα 'μη ευρωπαϊκά" πρωταθλήματα, όπου υπάρχουν πολλές επιλογές και για όλα τα γούστα. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(21:30) Πεσκάρα – Μπολόνια: Πρώτος τελικός των πλέι-οφ ανόδου της Serie B, Πεσκάρα και Μπολόνια διεκδικούν μια θέση για τη Serie A. Η Πεσκάρα φτάνει στα κρίσιμα ματς σε καλύτερη κατάσταση από την Μπολόνια, σίγουρα με περισσότερο ενθουσιασμό καθώς πέρασε στον τελικό με διπλό μειονέκτημα έδρας. Ένα μειονέκτημα που την ακολουθεί και στον τελικό, αλλά έχει βγάλει καλύτερα πράγματα στους αγώνες μπαράζ από την Μπολόνια, που πήρε με πολύ κόπο την πρόκριση. Στο 2,35 ο άσος στο Stoiximan για την πιο φρέσκια Πεσκάρα, μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:30) Ολλανδία - ΗΠΑ: Φιλικό στο Αμστερνταμ, με τον άσο να έχει πάρει παιχνίδι και ενώ οι Ολλανδοί δίνουν σε λίγες μέρες τον πολύ κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λετονία. Η ομάδα του Χίντινκ παρουσιάζεται αγνώριστη σε σχέση με το Μουντιάλ και ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα. Δεν έχει ικανοποιήσει έως τώρα και συνεχίζει να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών, καθώς για διάφορους λόγους δεν είναι διαθέσιμοι οι Ρόμπεν, Στρόοτμαν, Ντοστ, Ντε Γιονγκ, Αφελάι και άλλοι.

INSIDE INFO

(01:30) Βιτόρια Μπαΐα – Ατλ. Γκοϊανιένσε: Δικαιολογημένες πιέσεις προς τα κάτω δέχτηκε ο άσος της Βιτόρια, ο οποίος «άνοιξε» στο 1,80 και πλέον βρίσκεται στο 1,67. Η γηπεδούχος, παρά το γεγονός ότι για καιρό πορεύονταν με υπηρεσιακό στον πάγκο, ενεργοποίησε το μέταλλο που κουβαλά στη φανέλα και την ισχυρή έδρα της προκειμένου να παραμένει κοντά στην τετράδα ανόδου. Σημαντικές εξελίξεις, καθώς από την Πέμπτη συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της ο τεχνικός Βάγκνερ Μανσίνι και απόψε θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την κερκίδα. Η Ατλ. Γκοϊανιένσε, θα παίξι με υπηρεσιακό τεχνικό στο «Μπαραντάο». Το πολύ άσχημο ξεκίνημα, έστειλε τον τεχνικό Μαρσέλο Μαρτελότε στο ταμείο ανεργίας. Υπάρχει πίεση για αποτελέσματα στις τάξεις της, ωστόσο στις εμφανίσεις της είναι εμφανές το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τόσο στο δημιουργικό, όσο και το εκτελεστικό κομμάτι. Δυνατή εντός έδρας η Βιτόρια, δίκαια προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί και πάμε με τον άσο.

(02:00) Νασιονάλ – Τακουαρεμπό: Στην Ουρουγουάη, οι αδιάφορες βαθμολογικά, Νασιονάλ και Τακουαρεμπό συγκρούονται για την τελευταία αγωνιστική στο «Πάρκε Σεντράλ». Η πρώτη ως πρωταθλήτρια Απερτούρα που πήρε και την πρωτιά στη συνολική βαθμολογία και ετοιμάζεται για τους τελικούς, η δεύτερη ως υποβιβασμένη και μάλιστα τελευταία στην ειδική βαθμολογία. Στην πραγματικότητα όμως, οι δύο ομάδες δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά. Η πορεία των φιλοξενουμένων στο Κλαουσούρα ήταν εντυπωσιακή και ο λόγος που έχασαν την κατηγορία έχει να κάνει με την κάκιστη συγκομιδή βαθμών που έκαναν στο Απερτούρα. Με βάση ότι αναμετρώνται δύο παραγωγικές ομάδες χωρίς κανένα άγχος, η πιο λογική επιλογή είναι το over στην απόδοση του 1,67.

(03:10) Αρχεντίνος – Κίλμες: Παιχνίδι για το πρωτάθλημα της πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Από δύο σερί ήττες σε παιχνίδια που μάλλον άξιζε κάτι περισσότερο έρχεται η Κίλμες, η οποία χαρακτηρίζεται από την έλλειψη σταθερότητας που έχει. Παρά το γεγονός αυτό, απέναντι στην Αρχεντίνος η οποία τελευταία μετά βίας ξεφεύγει από τη μετριότητα, έχει πιθανότητες να πάρει κάτι. Αυτό περισσότερο οφείλεται στις επιστροφές σημαντικών παικτών που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι, τόσο στο κέντρο, όσο και στην επίθεση, ανακουφίζοντας τον Φαλσιόνι που στα προηγούμενα παιχνίδια έκανε ό,τι πειραματισμό του ερχόταν στο μυαλό ώστε να μπορέσει να καλύψει τα κενά. Στοιχηματική αξία το Χ2 στο 1,80.

PUT YOUR MONEY

(21:30) Πεσκάρα – Μπολόνια 1 (2,35 στο Stoiximan.gr)

(01:30) Βιτόρια Μπαΐα – Ατλ. Γκοϊανιένσε 1 (1,67 στο Stoiximan.gr)

(03:10) Αρχεντίνος – Κίλμες Χ2 (1,80 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK