Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Το Κόπα Αμέρικα έχει και σήμερα την τιμητική του, από κοντά τα πρωταθλήματα σε Αργεντινή και Βραζιλία, ενώ στο πρόγραμμα έχουμε και μια εσάνς από Σκανδιναβία…

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(22:00) Ουρουγουάη – Παραγουάη: Πιο εύκολα τα πράγματα για αμφότερες έκανε η νίκη του Ισημερινού στον πρώτο όμιλο, σε σημείο η Παραγουάη να έχει περάσει οριστικά και η Ουρουγουάη να έχει τη δυνατότητα να προκρίνεται ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά. Αυτό πρακτικά διώχνει το άγχος από τις δύο πλευρές, χωρίς φυσικά να σημαίνει πως θα αδιαφορήσουν για το αποτέλεσμα. Οι Ουρουγουανοί άλλωστε εξακολουθούν να έχουν λόγο να μην ανοιχτούν ενώ και οι αντίπαλοι, ασχέτως αν κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους δώσει την πρωτιά, δεν έχουν δείξει ιδιαίτερες επιθετικές αρετές. Το under στο 1,56 εξακολουθεί να αποτελεί την επιλογή με τις περισσότερες πιθανότητες.

PUBLIC BETS

(00:30) Αργεντινή – Τζαμάικα: Ευκαιρία για την Αργεντινή να κάνει το ξέσπασμα ψυχολογία που ψάχνει, αν και η Τζαμάικα αμυντικά μέχρι στιγμής έχει σταθεί αξιοπρεπέστατα. Εκεί που η ομάδα του Σέφερ έχει άλυτα προβλήματα είναι η επίθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ακόμα κι αν με οποιαδήποτε νίκη περνάει, το ενδεχόμενο να συμβεί το θαύμα είναι σχεδόν απίθανο. Η Αργεντινή δείχνει ικανή να διαλύσει την αντίπαλο της και να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο στη Χιλή που έκανε επίδειξη δύναμης επί της Βολιβίας, δείχνοντας της πως παραμένει το φαβορί για το τρόπαιο. Το over στο 1,53 δεν είναι η μεγάλη στοιχηματική ευκαιρία, ωστόσο σε σχέση με τον ιδιαίτερα χαμηλό άσο, έχει σαφέστατα μεγαλύτερη αξία.

INSIDE INFO

(19:00) Μόλντε - Βαλερένγκα: Συνεχόμενα στραβοπατήματα για τη Μόλντε, η οποία ξεκίνησε ως πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα και τώρα είναι στην πέμπτη θέση, εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες γκέλες, το ματς με τη Βαλερένγκα είναι κομβικό, το θετικό για τους γηπεδούχους είναι πως η παράδοση είναι με το μέρος τους, έχουν τέσσερις σερί νίκες όποτε υποδέχονται την Βαλερένγκα, ενώ τελευταία ήττα ανεξαρτήτως έδρας τους ήταν το 2010. Βέβαια το ματς δεν θα είναι εύκολο, η Βαλερένγκα είναι αήττητη φέτος στην Τιπελίγκεν (η μοναδική ομάδα), οπότε απορρίποντας τον χαμηλό άσο, θα ρισκάρουμε στο να κερδίσει η Μόλντε σε συνδυασμό με over (1.83 στο Stoiximan.gr), έχοντας στο μυαλό πως οι γηπεδούχοι σκοράρουν σε 31 σερί εντός έδρας παιχνίδια, ενώ η Βαλερένγκα σκοράρει σε 11 σερί εκτός.

(22:30) Σεαρά – Σάντα Κρουζ: Αναμέτρηση μεταξύ δύο παραδοσιακών ομάδων του βορρά με πολύ κόσμο. Η Σεαρά δεν βιώνει και τις καλύτερες μέρες της στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από σερί άσχημων αποτελεσμάτων και μία θετική εμφάνιση στην πιο πρόσφατη εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Μπαΐα. Εκεί θα πατήσουμε για να προτιμήσουμε τον άσο απόψε, ποντάροντας στην αντίδρασή της. Κόντρα σε μία Σάντα Κρουζ, η οποία έχει ντεμπούτο νέου τεχνικού στον πάγκο. Ο Ρικαρντίνιο αποτέλεσε παρελθόν και τη θέση του πήρε ο Μαρσέλο Μαρτελότε, ο οποίος δεν έχει στεριώσει σε καμία ομάδα από τη στιγμή που αποχώρησε από τη Σάντα Κρουζ πριν από ενάμιση χρόνο. Δεν πιστεύουμε ότι ήταν «αυτή» η επιλογή τεχνικού που θα αλλάξει την πορεία της φιλοξενούμενης, θεωρούμε ότι η γηπεδούχος έχει καλές πιθανότητες να κερδίσει και κρατάμε τον άσο σε απόδοση 1,90.

(03:00) Γκρέμιο – Παλμέιρας: Δύσκολη έξοδος για την Παλμέιρας στο Πόρτο Αλέγκρε αλλά και δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι για την Γκρέμιο. Μία Γκρέμιο η οποία ποιοτικά είναι ένα σκαλί πιο κάτω από την αντίπαλό της και ποντάρει πολύ στην έδρα για να παίρνει αποτελέσματα. Ολα όσα κατέκτησε μέχρι σήμερα, ήρθαν με κόπο και δυσκολία. Ακόμη δεν έχει χάσει μπροστά στο κοινό της, ωστόσο η Παλμέιρας απόψε έχει ντεμπούτο νέου τεχνικού στον πάγκο και αν μη τι άλλο το κίνητρο στις τάξεις της είναι ανανεωμένο. Και όχι ενός τυχαίου τεχνικού. Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα είναι εν ενεργεία πρωταθλητής και ο άνθρωπος που οδήγησε την Κρουζέιρο σε δύο διαδοχικές κατακτήσεις τίτλου. Σίγουρα θέλει να ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο, σίγουρα δεν πρόκειται να παρουσιαστεί «χαλαρός». Κρίνουμε υπερβολικό το διπλό του 3,90 και επειδή θέλουμε να καλύψουμε τα νώτα μας θα πάμε με το 2,75 στο 2 Draw no Bet, το οποίο πάλι προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση.

(04:00) Σεντράλ Κόρδοβα – Ατλ. Παρανά: Μια από τις πολλές ομάδες έδρας της κατηγορίας είναι και η Σεντράλ Κόρδοβα, η οποία στα 5 τελευταία εντός, όχι απλά δεν έχει χάσει βαθμό, αλλά δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ. Αυτό από μόνο του αρκεί για να της δώσει ένα προβάδισμα, σε συνδυασμό όμως με την κούραση αλλά και τις καθοριστικές απουσίες της Παρανά, συνιστά τις ιδανικές συνθήκες για την ομάδα του Μεδέρο να συνεχίσει να εντυπωσιάζει. Ο άσος πληρώνει 2,50 και κρίνεται value bet.

PUT YOUR MONEY

(19:00) Μόλντε - Βαλερένγκα 1 & Over (1.83 στο Stoiximan.gr)

(22:30) Σεαρά – Σάντα Κρουζ 1 (1,90 στο Stoiximan.gr)

(00:30) Αργεντινή – Τζαμάικα Over (1,53 στο Stoiximan.gr)

(04:00) Σεντράλ Κόρδοβα – Ατλ. Παρανά 1 (2,50 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις και προγνωστικά στο www.matchmoney.com.gr

*** Σύγκριση αποδόσεων στο www.matchmoney.com.gr/odds-comparison

News 24/7

24MEDIA NETWORK