Ευρωπαϊκό ντέρμπι αιωνίων με 250+ ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Νέο ντέρμπι "αιωνίων", νέες στοιχηματικές προκλήσεις. Πόσο προσφέρεται από το Stoiximan.gr η νίκη κάθε ομάδας και ποιες οι αποδόσεις για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά;

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όλα τα βλέμματα της μπασκετικής Ευρώπης, στρέφονται το βράδυ της Παρασκευής (21.15) στο ΟΑΚΑ και στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην τετράδα, ο Παναθηναϊκός που μετρά μόλις μία εντός έδρας ήττα στη φετινή Ευρωλίγκα (από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), θέλει την 6η συνεχόμενη νίκη του απέναντι στους ερυθρόλευκους (σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα) προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στο στόχο του.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, μετά την απογοητευτική εμφάνιση και συντριβή με 78-61 την προηγούμενη αγωνιστική από την Χίμκι στη Ρωσία μπήκε σε περιπέτειες και πλέον κάθε παιχνίδι είναι τελικός, αφού χρειάζεται 6 νίκες στα 7 τελευταία ματς για να είναι σίγουρος για το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός με 16 νίκες και 7 ήττες, ψάχνει την επικράτηση επί του αιωνίου που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της 2ης θέσης με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη επί της Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα, με σκορ 80-70.

Στα ενδιαφέροντα στατιστικά του ματς, ο Καλάθης είναι 1ος σε ασίστ στη διοργάνωση με 8.3 ανά παιχνίδι, ενώ κατά μέσο όρο σκοράρει 13.8 πόντους. Ο Σπανούλης με τους 25 πόντους που σημείωσε στον αγώνα με την ισπανική ομάδα, απέδειξε για ποιο λόγο είναι στη 2η θέση των σκόρερ στην Iστορία της Ευρωλίγκας.

Το σύνολο των πόντων του αγώνα αλλά και του κάθε παίχτη, τα αποτελέσματα της κάθε περιόδου και πολλές ακόμα στοιχηματικές επιλογές, προσφέρονται από το Stoiximan.gr σε υψηλές αποδόσεις που απογειώνουν την ένταση του παιχνιδιού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK