Γιουβέντους-Μίλαν: Ποιος θα φτάσει στο 8ο Supercoppa Ιταλίας;

Οι πολυνίκεις του θεσμού συγκρούονται στη Σαουδική Αραβία για το πρώτο ιταλικό τρόπαιο της σεζόν, έχοντας κατακτήσει από 7 Supercoppa έκαστος.

November 11, 2018 - Milan, Italy - Ignazio Abate (R) of Milan and Cristiano Ronaldo of Juventus vie for the ball during the Lega Seria A match between AC Milan and Juventus FC on November 11, 2018 at San Siro Stadium in Milan, Italy. AC Milan V Juventus FC - Serie A PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY - ZUMAn230 20181111_zaa_n230_1379 Copyright: xMikexKireevx
November 11, 2018 - Milan, Italy - Ignazio Abate (R) of Milan and Cristiano Ronaldo of Juventus vie for the ball during the Lega Seria A match between AC Milan and Juventus FC on November 11, 2018 at San Siro Stadium in Milan, Italy. AC Milan V Juventus FC - Serie A PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY - ZUMAn230 20181111_zaa_n230_1379 Copyright: xMikexKireevx IMAGO/ZUMA PRESS

Για ακόμα μία χρονιά το Supercoppa Ιταλίας βγαίνει εκτός συνόρων, στέλνοντας τις δύο ιστορικότερες ομάδας της γείτονος χώρας στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Τζέντα. Η περσινή νταμπλούχος Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη φιναλίστ του κυπέλλου Μίλαν, στον 31ο τελικό της διοργάνωσης στην οποία οι δύο αυτές ομάδες είναι οι πολυνίκεις. Οι μπιανκονέρι μετρούν 7 τρόπαια με τελευταίο το 2015, όσα έχουν και οι ροσονέρι που πανηγύρισαν τελευταία φορά το 2016. Ο νικητής λοιπόν δεν κατακτά μόνο τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ιταλία αλλά παίρνει κεφάλι και στις κατακτήσεις του Supercoppa.

Η αποψινή αναμέτρηση (19:30) είναι και μια ευκαιρία για εκδίκηση της Γιουβέντους η οποία την τελευταία φορά που αντιμετώπισε την Μίλαν σε παρόμοιο τελικό έχασε το τρόπαιο. Ήταν 23 Δεκεμβρίου 2016 όταν οι ροσονέρι ως φιναλίστ του Κυπέλλου επικράτησαν στα πέναλτι των νταμπλούχων με 4-3, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Κατάρ. Το Stoiximan.gr μάλιστα προσφέρει σε υψηλή απόδοση την επανάληψη αυτού του γεγονότος, να επικρατήσει δηλαδή η Μίλαν της Γιουβέντους στα πέναλτι.

Γιουβέντους-Μίλαν: Ποιος θα φτάσει στο 8ο Supercoppa Ιταλίας;

Αναμφισβήτητα τα φώτα πέφτουν και στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος πήγε στη Γιουβέντους για να κατακτήσει και μαζί της τρόπαια. Έχοντας πάρει τίτλους με όλες τις προηγούμενες ομάδες του, έχει την ευκαιρία στη Σαουδική Αραβία να γράψει ιστορία και να σηκώσει κύπελλο και με το νέο του κλαμπ. O 33χρονος Πορτογάλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας 14 γκολ σε 19 αγώνες στο πρωτάθλημα και το Stoiximan.gr προσφέρει σε ελκυστική απόδοση τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως σκόρερ του πρώτου γκολ σε συνδυασμό με το τελικό σκορ της αναμέτρησης (συνδυαστικό στοίχημα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK