Μουντιαλικό Σαββατοκύριακο με ματσάρες και Stoiximan.gr

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου έχει πλέον ξεκινήσει! Η αναμονή ανήκει πια στο παρελθόν και η αγωνιστική δράση έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Μετά το "πρώτο πιάτο" της Πέμπτης και της Παρασκευής, το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο... μπάλα με 7 καυτά παιχνίδια που θα μας καθηλώσουν!

FILE - In this May 29, 2018 file photo Argentina's Manuel Lanzini, left, Giovanni Lo Celso, second right, and Angel Di Maria, right, congratulate teammate Lionel Messi, second left, after his hat trick during a friendly soccer match between Argentina and Haiti at the Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina. In theory, two-time World Cup winner Argentina really shouldn't be fearful of facing Iceland, which is making its first appearance at the tournament. But there is a bit of worry in the Argentina camp: the height effect because Argentina is among the shortest teams at the tournament at 1.79 meters (AP Photo/Natacha Pisarenko)
FILE - In this May 29, 2018 file photo Argentina's Manuel Lanzini, left, Giovanni Lo Celso, second right, and Angel Di Maria, right, congratulate teammate Lionel Messi, second left, after his hat trick during a friendly soccer match between Argentina and Haiti at the Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina. In theory, two-time World Cup winner Argentina really shouldn't be fearful of facing Iceland, which is making its first appearance at the tournament. But there is a bit of worry in the Argentina camp: the height effect because Argentina is among the shortest teams at the tournament at 1.79 meters (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Το μεσημέρι του Σαββάτου (13:00) η Γαλλία αντιμετωπίζει την Αυστραλία και σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί, οι τυπικά γηπεδούχοι θέλουν νίκη, ιδανικά με ένα γρήγορο γκολ ώστε να ξεπεράσουν το άγχος και να κάνουν την αρχή για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μιλώντας για παράδοση, οι “Πετεινοί” βρίσκουν δίχτυα σχεδόν… αποκλειστικά εντός περιοχής, καθώς τα τελευταία 23 γκολ που έχουν σκοράρει σε Παγκόσμιο έχουν σημειωθεί με αυτόν τον τρόπο.

Ο τρόπος επίτευξης του πρώτου γκολ , προσφέρεται από το Stoiximan.gr μαζί με περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές και η ένταση του αγώνα απογειώνεται!

Στις 16:00 τη σκυτάλη παίρνει η Αργεντινή, η οποία θα πρέπει να κάμψει την αντίσταση των μαχητικών Ισλανδών. Όλα τα βλέμματα φυσικά θα είναι στραμμένα στον Μέσι ενώ το σύνολο του Σαμπαόλι θα πρέπει να παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έδειξε στα προκριματικά, όπου βρήκε δίχτυα μόλις 19 φορές.

Περού – Δανία (19:00) και Κροατία – Νιγηρία (22:00), κλείνουν την αγωνιστική του Σαββάτου σε δύο αναμετρήσεις που όλα είναι πιθανά!

ΣΤΟΝ "ΧΟΡΟ" ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Την Κυριακή, η αυλαία ανοίγει με το Κόστα Ρίκα – Σερβία (15:00) και στη συνέχεια σειρά παίρνουν οι Γερμανοί, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το Μεξικό (18:00), θέλοντας να βάλουν τα θεμέλια για τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Μουντιάλ από το πρώτο παιχνίδι!

Στις 21:00 όλα τα βλέμματα θα στραφούν στο Βραζιλία – Ελβετία και ο Νεϊμάρ να θέλει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να οδηγήσει τη Σελεσάο στην κορυφή μετά από το «ναυάγιο» του 2014! Οι Βραζιλιάνοι αναμένεται να πιέσουν από την αρχή για να ανοίξουν το σκορ και το Stoiximan.gr προσφέρει το ενδεχόμενο να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό σε εξαιρετική απόδοση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK