Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, με νίκη να σημαίνει... κορυφή!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται το βράδυ της Κυριακήε στο "Γ. Καραϊσκάκης" σ' ένα ματς που ο νικητής θα βρεθεί μόνος πρώτος στην πρώτη θέση της κατάταξης της Super League.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, με νίκη να σημαίνει... κορυφή!

Οι δύο ομάδες μετρούν μόνο νίκες μέχρι στιγμής και το μεταξύ τους παιχνίδι θα δείξει το δρόμο για τη συνέχεια της κούρσας του Πρωταθλήματος, η οποία αναμένεται συναρπαστική!

Με momentum ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας έχοντας βγει νικητής από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς την περασμένη Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ, εκτός από το αγωνιστικό πλάνο θα έχει σύμμαχο και την ψυχολογία ενώ θέλει να εκμεταλλευτεί το momentum ώστε με νίκη να περάσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ένωση, δείχνει πως είναι σε εξαιρετική περίοδο, με την ομάδα του Λουτσέσκου να έχει κάνει το 4 στα 4, με 7 γκολ υπέρ και μόλις 1 κατά.

Για να ξεφύγει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη την Κυριακή, αυξάνει τη διαφορά στους 5 βαθμούς από τον 'Δικέφαλο του Βορρά', κάτι που μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά σημαντικό για τη συνέχεια της διεκδίκησης του τίτλου!

Στα 4 παιχνίδια που έχουν δώσει οι ερυθρόλευκοι για τη Superleague έχουν κάνει το απόλυτο στις νίκες με 9 γκολ υπέρ και 1 κατά και με βασικότερο χαρακτηριστικό τον επιθετικό πλουραλισμό, αφού η ομάδα του Πειραιά μετρά 9 διαφορετικούς σκόρερ.

Όλα για το αποτέλεσμα

Οι Πέδρο Μαρτίνς και Ραζβάν Λουτσέσκου αντιλαμβάνονται πλήρως τη σημασία του αγώνα και θα παρατάξουν τις ομάδες τους ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε μία αναμέτρηση που παραδοσιακά η ένταση και το πάθος είναι μεταξύ των μεγάλων πρωταγωνιστών, το Stoiximan.gr προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε αγορές καρτών (6 κίτρινες ο Ολυμπιακός – 9 ο ΠΑΟΚ), με το σύνολο των στοιχηματικών επιλογών να ξεπερνά τις 330!

News 24/7

24MEDIA NETWORK