ΠΑΟΚ - Τσέλσι & Ολυμπιακός - Μπέτις με αμέτρητα ειδικά στο Stoiximan.gr

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κάνουν πρεμιέρα στο Europa League και μπαίνουν από νωρίς στα δύσκολα, με Τσέλσι και Μπέτις αντίστοιχα, σε δύο αναμετρήσεις που το Stoiximan.gr προσφέρει περισσότερες από 600 αγορές και με επιλογές για κάρτες, κόρνερ, σκόρερ!

ΠΑΟΚ - Τσέλσι & Ολυμπιακός - Μπέτις με αμέτρητα ειδικά στο Stoiximan.gr

Αουτσάιντερ αλλά όλα πιθανά στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί απέναντι στην Τσέλσι στην Τούμπα ως αουτσάιντερ, ωστόσο οι Άγγλοι δεν θα έχουν εύκολο έργο σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης.

Ο 'Δικέφαλος του Βορρά' μετρά 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να κάνει μια καλή αρχή στο Europa League απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα του Ομίλου και ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού.

Η ομάδα του Λονδίνου έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τις φετινές της υποχρεώσεις στην Premier League μετρώντας 5 νίκες σε 5 παιχνίδια και βρίσκεται στην πρώτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος, έχοντας βρει δίχτυα 14 φορές.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν ωστόσο ο ΠΑΟΚ διατηρεί ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ καθώς δεν έχει ηττηθεί ποτέ από αγγλική ομάδα. Το ίδιο φυσικά θα επιδιώξει και απέναντι στο σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι με στόχο να κρατήσει αρχικά ανέπαφη την εστία του ώστε να κυνηγήσει -γιατί όχι- ακόμα και τη νίκη!

Το Stoiximan.gr προσφέρει το ενδεχόμενο να κερδίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης χωρίς να δεχτεί γκολ σε εξαιρετική απόδοση μαζί με αμέτρητες ακόμα επιλογές όπως το σύνολο των καρτών, η ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ, το να σκοράρει κάποιος παίκτης και να κερδίσει η ομάδα κ.α.

Για το πρώτο τρίποντο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπέτις στο 'Γ. Καραϊσκάκης' σε ένα ματς που θεωρητικά δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και να πάρουν το πρώτο τρίποντο απέναντι στους Ισπανούς οι οποίοι προέρχονται από το 0-0 με τη Βαλένθια στο πλαίσιο των εγχώριων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, έχει αρκετές επιθετικές λύσεις - 8 διαφορετικοί σκόρερ στα παιχνίδια της Superleague - με τον Φορτούνη να έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, μετρώντας 3 γκολ και 4 ασίστ στα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένα γρήγορο γκολ θα είναι ιδανικό για την ομάδα του Πειραιά και θα της δώσει γερές βάσεις για τη νίκη καθώς η ομάδα της Σεβίλλης φαίνεται πως δεν τα πάει καλά φέτος με το σκοράρισμα, αφού σε 4 παιχνίδια στη La Liga έχει βρει δίχτυα μόλις 1 φορά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK