Stoiximan.gr: Κέρδισαν και το Βέλγιο και η Ιαπωνία!

To κατά πολλούς κορυφαίο παιχνίδι του φετινού Μουντιάλ, με την εκπληκτική ανατροπή του Βελγίου στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα με την Ιαπωνία προσέφερε συγκινήσεις σε όλο το φίλαθλο κοινό, αλλά ακόμη περισσότερες στα μέλη του Stoiximan.gr.

Stoiximan.gr: Κέρδισαν και το Βέλγιο και η Ιαπωνία!

Ειδικότερα, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στο διαδίκτυο διευθέτησε ως κερδισμένα και όλα τα στοιχήματα στη νίκη του Βελγίου και όλες τις αντίστοιχες επιλογές που αφορούσαν νίκη της Ιαπωνίας και τοποθετήθηκαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης!

Με λίγα λόγια στο Stoiximan.gr κέρδισαν και το Βέλγιο και η Ιαπωνία, μαζί και τα μέλη της εταιρείας που είχαν στηρίξει τις δύο επιλογές στην μάχη των "16" του Μουντιάλ!

Πώς; Με την προσφορά "Δύο και... Ταμείο", σύμφωνα με την οποία, αν μία ομάδα προηγηθεί με δύο γκολ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, τότε όλα τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στη νίκη της πληρώνονται άμεσα ως κερδισμένα, ακόμη κι αν το αποτέλεσμα αλλάξει μέχρι τη λήξη του αγώνα! Έτσι στο χθεσινό παιχνίδι, το τέρμα του Ινούι στο 52' για το 0-2 της Ιαπωνίας, μετέτρεψε σε κερδισμένα όλα τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στη νίκη της Ιαπωνίας (πριν την έναρξη του αγώνα), ενώ αυτό του Τσάντλι για το 3-2 στο 94', έδωσε χαρά και σε όσους είχαν στηρίξει νίκη του Βελγίου!

ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Η προσφορά "Δύο και... Ταμείο" ισχύει για όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ και θα είναι διαθέσιμη για τις αποψινές κόντρες της Αγγλίας με την Κολομβία, αλλά και της Σουηδίας με την Ελβετία.

Μαζί, όπως πάντα αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το τελικό αποτέλεσμα, γκολ, σκορερ, κάρτες, κόρνερ, ασίστ, πέναλτι, δοκάρια, σουτ και πολλά ακόμη, για ακόμη ένα διασκεδαστικό μουντιαλικό βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK