Στους Ομίλους με… ανταπόκριση από Αγγλία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπέρνλι στην Αγγλία θέλοντας να κάνει το τελευταίο check-in πριν τους Ομίλους του Europa League και μετά το 3-1 του πρώτου ματς, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÑÍËÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÑÍËÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται με το ένα πόδι στους Ομίλους, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τους Άγγλους, οι οποίοι να μεν μετρούν συνεχή αρνητικά αποτελέσματα (1 ισοπαλία - 2 ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ) ωστόσο θέλουν να δώσουν απαντήσεις στους επικριτές τους.

Οι "σπεσιαλίστες" και η πίεση

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και όπως όλα δείχνουν θα εμπιστευτεί την ίδια επιτυχημένη συνταγή, ενώ ιδανικά, οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν ένα γκολ που θα κόψει τα φτερά της Μπέρνλι.

Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος έχουν κάνει εξαιρετική αρχή στη νέα σεζόν και δίκαια θεωρούνται παίκτες – κλειδιά για την έκβαση του αγώνα. Οι εκπληκτικές εκτελέσεις και τα γκολ από φάουλ στα τελευταία ματς (Φορτούνης στον πρώτο αγώνα με την Μπέρνλι – Χριστοδουλόπουλος στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό) δίνουν επιπλέον λύσεις στον Πορτογάλο τεχνικό αναφορικά με το σκοράρισμα και το Stoiximan.gr προσφέρει σε εξαιρετική απόδοση το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα κάποιος από τους δύο παίκτες με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Παράλληλα, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να δείξουν απόλυτη προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα και φυσικά να αντέξουν στην πίεση αλλά και στο δυνατό έως και σκληρό παιχνίδι στο οποίο αρέσκεται η ομάδα του Σον Ντάις.

Σε μία αναμέτρηση που οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση, το Stoiximan.gr προσφέρει αμέτρητες αγορές για κάρτες μαζί με περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές, όπως το να έχει κάποιος παίκτης προσπάθεια στο δοκάρι, το να σκοράρει κάποιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά, η ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ στο 1ο ημίχρονο κ.α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK