Θα έχει τη μοίρα της Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League; (infographic)

O πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αντιμέτωπος απόψε (12/03, 22:00) με το φάσμα του αποκλεισμού. Δείτε το infographic με τα κατορθώματά του στην ιστορία της διοργάνωσης.

Θα έχει τη μοίρα της Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League; (infographic)

Οι τρεις προηγούμενες σεζόν στο Champions League σφραγίστηκαν από την κυριαρχία της Ρεάλ και του Κριστιάνο Ρονάλντο με ισάριθμες κατακτήσεις. Το καλοκαίρι όμως οι δρόμοι τους χώρισαν και πολύ πιθανόν να έχουν την ίδια μοίρα στη φετινή διοργάνωση: Αποκλεισμό από τη φάση των “16”! Η βασίλισσα ήδη υπέστη το σοκ την περασμένη εβδομάδα καθώς ο Άγιαξ την συνέτριψε με 4-1 στην Μαδρίτη και την άφησε πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης του τέταρτου σερί τροπαίου.

Αντιμέτωπος με το φάσμα του αποκλεισμού είναι και απόψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του. Η Γιουβέντους ηττήθηκε στην Ισπανία με 2-0 από την Ατλέτικο και καλείται να κάνει το βράδυ μία πολύ μεγάλη ανατροπή στο Τορίνο. Αιχμή του δόρατος φυσικά θα είναι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που κουβαλά μία προίκα 121 τερμάτων σε 159 εμφανίσεις στο Champions League, επίδοση που τον φέρνει πρώτο στη σχετική λίστα με τους σκόρερ.

Θα έχει τη μοίρα της Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League; (infographic)

Όλα τα φώτα λοιπόν πέφτουν πάνω του, με το Stoiximan.gr να προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τον Πορτογάλο όπως πόσες προσπάθειες θα έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο προς την εστία ή πόσα φάουλ θα κερδίσει. Συνολικά το Stoiximan.gr προσφέρει 360+ στοιχήματα για το πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ατλέτικο Μαδρίτης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK