Το Μουντιάλ αρχίζει και παίζει στο Stoiximan.gr με επιλογέςΠαγκόσμιας κλάσης

Η ώρα για τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφτασε. Εσύ θα χάσεις την ευκαιρία που σού παρουσιάζεται;

The World Cup trophy is displayed at the FIFA congress on the eve of the opener of the 2018 soccer World Cup in Moscow, Russia, Wednesday, June 13, 2018. The congress in Moscow is set to choose the host or hosts for the 2026 World Cup. (AP Photo/Pavel Golovkin)
The World Cup trophy is displayed at the FIFA congress on the eve of the opener of the 2018 soccer World Cup in Moscow, Russia, Wednesday, June 13, 2018. The congress in Moscow is set to choose the host or hosts for the 2026 World Cup. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Όλα έτοιμα. Τέσσερα χρόνια αναμονής επιτέλους τελειώνουν και το απόγευμα της Πέμπτης θα ακουστεί ο πιο όμορφος ήχος για τους ποδοσφαιρόφιλους όλου του πλανήτη: Το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα Ρωσία – Σαουδική Αραβία που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Η οικοδέσποινα Ρωσία, υποδέχεται τη Σαουδική Αραβία (18:00) σε ένα παιχνίδι που θα συγκεντρώσει εκ των πραγμάτων τα βλέμματα όλου του κόσμου. Και ενώ κανείς δεν μπορεί να μιλήσει εύκολα για «παραδοσιακές» μουντιαλικές δυνάμεις ή για ομάδες που προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα, είναι δεδομένο πως οι πρεμιέρες παρουσιάζουν εκρηκτικό αθλητικό αλλά και… στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Οι Ρώσοι, θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση ώστε να γίνουν μέρος της παράδοσης που θέλει τους διοργανωτές να περνούν την φάση των Ομίλων (μοναδική εξαίρεση η Νότια Αφρική το 2010). Από την άλλη, η Σαουδική Αραβία συμμετέχει ξανά σε Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 2006 και θα προσπαθήσει να χαλάσει τη ρωσική γιορτή με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για να συμβεί πάντως αυτό θα πρέπει να ξορκίσει τους δαίμονες του παρελθόντος, καθώς στα 13 παιχνίδια που έχει δώσει σε Παγκόσμια Κύπελλα, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά.

Το να κάνουν οι Σαουδάραβες την έκπληξη και να κερδίσουν με μηδέν παθητικό, δίνεται από το Stoiximan.g σε εξαιρετική απόδοση, μαζί με περισσότερες από 320 αγορές για το παιχνίδι!

Η μονομαχία της Ιβηρικής στη Ρωσία

Η δράση συνεχίζεται την Παρασκευή και την αγωνιστική ημέρα ανοίγει η αναμέτρηση Αιγύπτου – Ουρουγουάης (15:00) με τον γνώριμο στην Ελλάδα, Ουάρντα να ψάχνει ένα ονειρεμένο ντεμπούτο σε Μουντιάλ με ένα γκολ, ενώ λίγο πριν το «κυρίως» πιάτο και το Πορτογαλία – Ισπανία, Μαρόκο και Ιράν θα τα δώσουν όλα για τη νίκη (18:00) που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση, σε έναν Όμιλο που είναι και οι δύο σε θέση αουτσάιντερ.

Μετά το απαραίτητο… ζέσταμα, έρχεται το πρώτο «ντέρμπι» του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τους Πορτογάλους του Φερνάντο Σάντος να υποδέχονται τους Ισπανούς (21:00) οι οποίοι μετά τις περιπέτειες του… πάγκου θέλουν να μπουν με φόρα στη διοργάνωση και με πυξίδα τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στα προκριματικά (9 νίκες σε 10 παιχνίδια).

Σ' ένα παιχνίδι αστέρων, Σέρχιο Ράμος και Ρονάλντο μετρούν 151 και 149 συμμετοχές με τις Εθνικές τους αντίστοιχα και ενώ στη Ρεάλ είναι συμπαίκτες στη Ρωσία θα βρεθούν αντίπαλοι. Ο Ισπανός αμυντικός να θέλει να "σβήσει" από το γήπεδο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ακόμα κι αν χρειαστεί να "επιστρατεύσει" τα γνωστά του δυνατά μαρκαρίσματα που πολλές φορές οδηγούν σε... κάρτα.

Το να γίνει ο Ράμος ο παίκτης που θα δεχτεί τις περισσότερες κάρτες στη διοργάνωση δίνεται άλλωστε από το Stoiximan.gr σε απόδοση... φαβορί, μαζί με αμέτρητα ακόμα ειδικά παικτών, όπως το ποιος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ (και πολλών ακόμα ευρωπαϊκών συλλόγων) θα σημειώσει τα περισσότερα γκολ!

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK