Τσιτσιπάς - Ναδάλ με πάνω από 150 ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Σε ρυθμούς τένις ζει όλη η Ελλάδα περιμένοντας τον ιστορικό ημιτελικό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ράφα Ναδάλ το πρωί της Πέμπτης (24/01, 10:30).

Τσιτσιπάς - Ναδάλ με πάνω από 150 ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Για δεκαετίες έμοιαζε με ένα μακρινό όνειρο. Να βρεθεί Έλληνας τενίστας σε ημιτελικό Grand Slam; Σίγουρα έμοιαζε με όνειρο, ίσως και με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ώσπου ήρθε αυτός ο ωραίος τύπος να μας τρελάνει όλους, άσχετα αν παρακολουθούσαμε ή όχι φανατικά τένις. Και έφτασε η ώρα να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στον τελικό του Australian Open απέναντι σε έναν θρύλο του αθλήματος. Όταν όμως έχει ήδη αποκλείσει τον Ρότζερ Φέντερερ, τι έχει να φοβηθεί αυτός ο τρομερός 20χρονος τενίστας;

Πέμπτη πρωί λοιπόν και η καρδιά της Ελλάδας θα χτυπά στη Μελβούρνη όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ. Και επειδή το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν πρόκειται απλά για μία συνηθισμένη αναμέτρηση τένις, το Stoiximan.gr προσφέρει πάνω από 150 ειδικά στοιχήματα και live παιχνίδι με επιλογές από το αν υπάρξει ιατρικό τάιμ άουτ ή αν σπάσει ρακέτα μέχρι και την ταχύτητα του γρηγορότερου σερβίς τόσο του Τσιτσιπά όσο και του Ναδάλ!

Τσιτσιπάς - Ναδάλ με πάνω από 150 ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Όπως φαίνεται και στο infographic, ο ημιτελικός μοιάζει ως ακόμα μία αναμέτρηση ενός σύγχρονου Δαυίδ εναντίον ενός Γολιάθ. Ο Ισπανός έχει 1.108 μονά παιχνίδια στην καριέρα του με ποσοστό νικών 83% και συνολικά 80 τίτλους! Απέναντί του τα μόλις 87 παιχνίδια του Στέφανου και ο ένας του τίτλος. Ό,τι και να γίνει όμως το πρωί της Πέμπτης, το μέλλον ανήκει σε αυτό το παλικάρι! Για την ώρα, όλη η Ελλάδα στρέφει το βλέμμα της στον ημιτελικό με τον Ράφαλ Ναδάλ, ο οποίος θα μεταδοθεί σε live streaming από το Stoiximan.gr (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

News 24/7

24MEDIA NETWORK