Βοσνία-Ελλάδα με 300+ στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Κρίσιμη στροφή με το “καλημέρα” για την Εθνική ομάδα που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βοσνία (26/03, 21:45).

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί τα προκριματικά του EURO 2020 να βρίσκονται μόλις στη δεύτερη αγωνιστική, ωστόσο η αναμέτρηση της Ελλάδας στη Βοσνία ίσως να αποβεί καθοριστική για την πορεία της στη διοργάνωση. Με την Ιταλία να φαντάζει το φαβορί για την πρωτιά, η Εθνική θα παλέψει με τους Βόσνιους και τους Φινλανδούς για τη δεύτερη θέση. Αν καταφέρει λοιπόν να επιστρέψει αήττητη από τη Ζένιτσα, θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για ένα εισιτήριο που οδηγεί στην τελική φάση.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη ξεκίνησε το Σάββατο με νίκη τα προκριματικά, επικρατώντας με 2-0 μέσα στο Λιχτενστάιν. Μετά από ένα φλύαρο ημίχρονο που βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις με τον Φορτούνη, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στην επανάληψη φτάνοντας σε ένα δεύτερο τέρμα με τον Δώνη. Οι δύο σκόρερ αναμένεται να τραβήξουν το βάρος στην επίθεση, μετά την απώλεια του Μήτρογλου, με το Stoiximan.gr να προσφέρει σε ελκυστική απόδοση τον Κώστα Φορτούνη να σκοράρει με προσπάθεια έξω από την περιοχή.

Με νίκη ξεκίνησαν τα προκριματικά και οι Βόσνιοι επικρατώντας της Αρμενίας με 2-1 στο Σαράγεβο και θέλουν το τρίποντο κόντρα στην Ελλάδα για να κάνουν το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πέρα όμως από τους βαθμούς, υπάρχει και το γόητρο καθώς οι τελευταίες αναμετρήσεις με την 'γαλανόλευκη' για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, χαρακτηρίστηκαν από μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες. Η πιθανότητα λοιπόν για ένα σκληρό ματς με πολλές κάρτες είναι αυξημένη, με το Stoiximan.gr να προσφέρει σε ενδιαφέρουσα απόδοση τον Μίραλεμ Πιάνιτς να δεχθεί την πρώτη κίτρινη στον αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK