Η Nike παρουσιάζει το Lynarepic Flyknit

Η Nike παρουσιάζει το Lynarepic Flyknit και προσκαλεί τους δρομείς να το δοκιμάσουν στο κατάστημα της Nike στην Ερμού.

Η Nike αποκάλυψε το LunarEpic Flyknit, το νέο παπούτσι τρεξίματος που σχεδιάστηκε για το μέλλον του αθλήματος και όσους τολμούν να είναι πρωτοπόροι.

Το LunarEpic Flyknit, χάρη στην καινοτόμα κατασκευαστική του αντίληψη και το πρωτοποριακό design, προσφέρει μοναδική εφαρμογή, απόλυτη προσαρμογή της κίνησης του ποδιού, σταθερό πάτημα και κορυφαία άνεση.

Η Nike παρουσιάζει το Lynarepic Flyknit

Με την αποκάλυψη του νέου παπουτσιού, η Nike προσκαλεί τους δρομείς κάθε επιπέδου να δοκιμάσουν το LunarEpic Flyknit στην πράξη.

Η Nike παρουσιάζει το Lynarepic Flyknit
[email protected]

Στο κατάστημα της Nike στην Ερμού βρίσκονται δύο προπονητές του Nike+ Run Club, έτοιμοι για να παρουσιάσουν στους ενδιαφερόμενους δρομείς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παπουτσιού αλλά και να τρέξουν μαζί τους μια σχεδιασμένη διαδρομή, προσαρμοσμένη στο επίπεδο και τη φυσική κατάσταση του καθενός, φορώντας το επαναστατικό LunarEpic.

Η Nike παρουσιάζει το Lynarepic Flyknit

Για να δοκιμάσει κάποιος το παπούτσι και να τρέξει παρέα με τον προσωπικό του προπονητή, αρκεί να επισκεφθεί το http://gonike.me/TryLunerEpicGR και να κλείσει ραντεβού. Οι προπονητές θα βρίσκονται στο κατάστημα καθημερινά από τις 17:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τη 13:00 έως τις 17:00.

Μείνετε συντονισμένοι στο https://www.facebook.com/NikeRunningGreece για ακόμα περισσότερα νέα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK