"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΦΩΤΙΑ στο Σαββατόβραδο

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ" που κυκλοφορεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΦΩΤΙΑ στο Σαββατόβραδο

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα έφτασαν στο... τέλος του δρόμου, έχοντας κάνει νταμπλ σε Ιταλία και Ισπανία, αντίστοιχα. Η κατάκτηση του Champions League, στον τελικό του Βερολίνου θα κλείσει με ονειρικό τρόπο τη σεζόν για την ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια. Οι Καταλανοί είναι το φαβορί, ωστόσο οι "μπιανκονέρι" έχουν τις... αντιρρήσεις τους.

Στη σκιά του μεγάλου αγώνα, οι εθνικές ομάδες προετοιμάζονται, μέσω φιλικών αναμετρήσεων, για τις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις τους. Ξεχωρίζουν οι συναντήσεις Ιρλανδία – Αγγλία, Γαλλία – Βέλγιο και Βραζιλία – Μεξικό. Τελευταία αγωνιστική σε Δανία, Β' Ισπανίας και Ουρουγουάη, το κίνητρο κάνει... παιχνίδι. Πέφτει η αυλαία και στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα, με τον ΠΑΟΚ να κινδυνεύει να τερματίσει τέταρτος και να ξεκινήσει από πολύ νωρίς τη νέα σεζόν, με τον δεύτερο προκριματικό του Europa League.

Τελικός Κυπέλλου στην Ελβετία, η Σιόν παραδοσιακά τα καταφέρνει καλά στο συγκεκριμένο θεσμό, όμως η... μόνιμη πρωταθλήτρια Βασιλεία έχει τον πρώτο λόγο, μιας και ο αγώνας διεξάγεται στην έδρα της. "Ανάβουν τα αίματα" στην Βραζιλία, με τις Ατλέτικο Μινέιρο και Κρουζέιρο να συγκρούονται στο μεγάλο ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε. Η νέα "άφιξη" στο κουπόνι του ΟΠΑΠ είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, που διοργανώνεται στον Καναδά.

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

"DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

Βαγγέλης Μελέκογλου

Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"HOT underDOGS", "ΓΚΑΛΗΣ"

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΦΩΤΙΑ στο Σαββατόβραδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK