"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Και ο Θεός... βοηθός

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Και ο Θεός... βοηθός

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας. Χρειάζεται νίκη επί των Νήσων Φερόες, ώστε να διατηρήσει ελπίδες για την τρίτη θέση στον έκτο προκριματικό, που θα της δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει μέσω μπαράζ ένα εισιτήριο για το Euro 2016, στη Γαλλία. Παράλληλα, το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται και στο Φινλανδία - Ουγγαρία. Το "Χ" είναι καλό αποτέλεσμα για τα ελληνικά χρώματα, όπως και μία νίκη των Φινλανδών. Αν κερδίσουν οι Μαγυάροι, η τρίτη θέση... απομακρύνεται. Το άλλο ματς του ομίλου είναι το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Β. Ιρλανδία και Ρουμανία, που διεξάγεται στο Μπέλφαστ. Από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές μάχες, ξεχωρίζει εκείνη της Κροατίας με την Ιταλία, στο Σπλιτ (χωρίς θεατές).

Στη Νότια Αμερική, το Copa America έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς σήμερα τα ξημερώματα η Χιλή αντιμετώπιζε τον Ισημερινό. Ουρουγουάη, Αργεντινή, Βραζιλία και Κολομβία έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, με αντιπάλους στα... μέτρα τους και απομένει να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί. Κρατάμε υπό σημείωση ότι στη Βραζιλία, παρά τις απουσίες των διεθνών, το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά, κάτι που δεν συμβαίνει στην Αργεντινή. Προκριματικοί αγώνες διεξάγονται και στην Αφρική, ώστε να προκύψουν οι ομάδες που που θα πάρουν μέρος στο επόμενο Αφρικανικό Κύπελλο.

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Και ο Θεός... βοηθός

News 24/7

24MEDIA NETWORK