"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στοιχηματική ΟΑΣΗ

Διαβάστε στο "Ποντάρισμα" που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή μαζί με την καθημερινή εφημερίδα "Espresso".

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στοιχηματική ΟΑΣΗ

Το Κύπελλο Ελλάδας γλίτωσε τη ματαίωση, οπότε ΑΕΚ και Ατρόμητος ρίχνονται στη μάχη, αναζητώντας εισιτήριο για τον τελικό. Στην ημιτελική φάση βρίσκεται και το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ δράση πρωταθλήματος υπάρχει σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία.

Στο Νησί ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Εβερτον, ενώ η Νιούκαστλ, που μάχεται για την παραμονή, απειλεί με απώλεια βαθμών τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους δύσκολα θα χάσει τον τίτλο, όμως στην Ισπανία γίνεται... χαμός, αφού Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης ισοβαθμούν στην κορυφή, ενώ η Ρεάλ καραδοκεί για την... προσπέραση, ευρισκόμενη ένα βαθμό πίσω από τις πρωτοπόρους. Η ευρισκόμενη σε αγωνιστική κρίση Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στη Γαλικία, για να αντιμετωπίσει τη Λα Κορούνια, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενείται από την Μπιλμπάο και η Ρεάλ υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Βιγιαρεάλ.

Στο μπάσκετ, με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα, με τους Βάσκους να προηγούνται 2-0 στις νίκες.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στοιχηματική ΟΑΣΗ

Διαβάστε και στις στήλες

- "Σταυρο... ΦΟΡΟΣ", με τον Σταύρο Κολίλα

- "Σημαδεμένος", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- "Οι λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- "Λιοντάρι"

και τον... "Χάκερ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK