"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ανεβαίνει το... θερμόμετρο

Αργεντινή και Παργουάη συγκρούονται στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/7) και οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 30 Ιουνίου έχουν το ρεπορτάζ από τα δύο «στρατόπεδα».

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ανεβαίνει το... θερμόμετρο

Ταυτόχρονα ξεκινούν τα προκριματικά σε Champions League και Europa, ενώ η δράση συνεχίζεται με "εμβόλιμη" αγωνιστική στην Α' Βραζιλίας.

Την ώρα που θα κρατάτε στα χέρια σας το συγκεκριμένο τεύχος των "ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ", θα έχει βγει ο 1ος φιναλίστ του Κόπα Αμέρικα. Η Χιλή υποδέχεται το Περού τα ξημερώματα της Τρίτης (30/6) κι ενδεχομένως η λογική θα έχει στείλει τους οικοδεσπότες στον τελικό της διοργάνωσης. Το σίγουρο είναι ότι πολύ πιο ενδιαφέρων είναι ο 2ος ημιτελικός, στον οποίο η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Παραγουάη.

Η "αλμπισελέστε" ψάχνει τον πρώτο σημαντικό τίτλο της μετά το Κόπα Αμέρικα του 1993, αλλά απέναντί της είναι η φιναλίστ της προηγούμενης έκδοσης του τουρνουά των Λατίνων, η οποία το 2011 απέκλεισε τους Βραζιλιάνους, όπως έκανε και το βράδυ του Σαββάτου. Η παρέα του Λέο Μέσι είναι το φαβορί και δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, κοιτώντας τα ρόστερ και τους στόχους των δύο "μονομάχων".

Ωστόσο, η "αλμπιρόχα" είναι σκληρό καρύδι, δεν έχει πάει στη Χιλή για... τουρισμό, κάτι που απέδειξε περίτρανα. Καθοδηγείται από τον Αργεντινό, Ραμόν Ντίας, η ομάδα του οποίου αντιμετώπισε την Αργεντινή και στον όμιλο, για να πάρει το 2-2. Αμφότερες οι ομάδες πορεύονται αήττητες, αλλά ο τελικός του Σαββάτου "χωράει" μόνο μία...

Από 'κει και πέρα, η ευρωπαϊκή σεζόν 2015-16 αρχίζει την Τρίτη, με 110 ομάδες να ρίχνονται στη μάχη. Ο 1ος προκριματικός γύρος περιλαμβάνει τέσσερα ματς στο Champions League και Europa και η αλήθεια είναι ότι αρκετοί θα... πελαγώσουν, διαβάζοντας τα ονόματα και μόνο μερικών ομάδων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι όταν το... άγνωστο χαρακτηρίζει μία αναμέτρηση, είναι πολύ πιθανό να βρούμε και λάθος αποδόσεις, οι οποίες μπορούν να βάλουν αρκετά αουτσάιντερ στο δελτίο μας. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί παίκτες θεωρούν ότι τα πρώτα ευρωπαϊκά βήματα είναι αυτά που προσφέρουν σημαντικά κέρδη σε όλους όσοι έχουν... μελετήσει κι εμείς ευχόμαστε αυτό να αποδειχθεί και στην πράξη.

Διαβάστε και τις στήλες:

"Επί του πιεστηρίου", με τον "psagmeno"

"Οι 3 σωματοφύλακες", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Πάνο Κιαπεκάκη και Ηλία Ζυματούρα

"Το Καρντάσι", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ανεβαίνει το... θερμόμετρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK