"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Απ' τον ΒΟΡΡΑ μέχρι τον ΝΟΤΟ

Ματς για γερά νεύρα! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 8 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Απ' τον ΒΟΡΡΑ μέχρι τον ΝΟΤΟ

Το ευρωπαϊκό τριήμερο που σήμανε τις πρώτες δοκιμασίες των προημιτελικών σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα πέρασε στην ιστορία και σειρά παίρνουν τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Στη γερμανική Μπουντεσλίγκα διεξάγεται ένα από τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι της Υφηλίου, με τη Σάλκε να υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Κοινώς, ο ποταμός Ρουρ "χωρίζεται στα δύο" και τόσο η "μπλε", όσο και η "κίτρινη" πλευρά... καίγονται για τη νίκη, καθώς το γόητρο είναι πάντα το πρώτο διακύβευμα στις μεταξύ τους "μονομαχίες". Βέβαια, το βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν λείπει, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σταθερά στη 2η θέση και δεν θέλουν να απομακρυνθούν περαιτέρω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου (απέχουν ήδη 5 βαθμούς).

Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Λέστερ συνεχίζει ακάθεκτη την... παραμυθένια πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου. Δοκιμάζεται στον βορρά, απέναντι στη Σάντερλαντ που "καίγεται" για βαθμούς (βρίσκεται στην τελευταία τριάδα), ενώ η 2η Τότεναμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που με τη σειρά της απέχει έναν βαθμό από την 4η θέση. Η αυλαία της 33ης αγωνιστικής ανοίγει με λονδρέζικο ντέρμπι, στο οποίο η 6η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την 3η Αρσεναλ.

Στην Α’ Ιταλίας, η Γιουβέντους συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της (σερί 20-1-0), απέχει έξι βαθμούς από τη 2η Νάπολι και τώρα καλείται να ξεπεράσει ένα από τα τελευταία υψηλά εμπόδια, αυτό της Μίλαν. Οι "ροσονέρι" απογοητεύουν, αλλά πολλοί ποντάρουν στον εγωισμό των παικτών του Σίνισα Μιχάιλοβιτς (υπ’ ατμόν) και το βάρος της φανέλας, σε ένα κλασικό ντέρμπι του ιταλικού βορρά.

Στα... δικά μας, την ελληνική Σούπερ Λίγκα, απομένουν δύο αγωνιστικές για το πέρας της κανονικής περιόδου και δεδομένου ότι έχουν κριθεί τα πάντα σε κορυφή και ουρά, η τετράδα των πλέι οφ είναι αυτή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών, δεν μπορεί να θεωρεί σίγουρη την παρουσία του στην πεντάδα και θέλει πάση θυσία τη νίκη στην Τούμπα, επί του Λεβαδειακού.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Απ' τον ΒΟΡΡΑ μέχρι τον ΝΟΤΟ

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK