"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΡΩΜΑ... ΕURO στα προκριματικά του Μουντιάλ

Αρχίζει το μακρύ ταξίδι! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΡΩΜΑ... ΕURO στα προκριματικά του Μουντιάλ

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες μετά τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Euro 2016 και τον θρίαμβο της Πορτογαλίας στα γαλλικά γήπεδα, τα προκριματικά για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, βρίσκονται στους βατήρες εκκίνησης. Οι 54 ομάδες, χωρισμένες σε εννέα ομίλους των έξι, αρχίζουν την Κυριακή το μακρύ ταξίδι τους προς τα γήπεδα της Ρωσίας, με τα μόλις 13 εισιτήρια που ψάχνουν κάτοχο να μας προϊδεάζουν για σπουδαίες αναμετρήσεις, σε πολλές περιπτώσεις "μέχρις εσχάτων".

Η εθνική Ελλάδος προσπαθεί να ξεπεράσει το στραπάτσο των προκριματικών του Euro 2016 (τερμάτισε στην τελευταία θέση στον όμιλό της, πίσω από τις Νήσους Φερόες) και τώρα, ευρισκόμενη στο 8ο γκρουπ, καλείται να αντιμετωπίσει τις Βέλγιο, Βοσνία, Κύπρο, Εσθονία και Γιβραλτάρ, με την αρχή να τη φέρνει την ερχόμενη Τρίτη στην Πορτογαλία, όπου δίνει τα εντός έδρας ματς το Γιβραλτάρ. Ευχή μας είναι οι διεθνείς του Μίχαελ Σκίμπε να "ορθώσουν ανάστημα" και να βελτιώσουν αισθητά την εικόνα της "γαλανόλευκης". Θα λέγαμε να την επαναφέρουν στα προ διετίας επίπεδα, αλλά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι, θα χρειαστεί πολύ χρόνο και ανάλογη προσπάθεια.

Στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, θα βρείτε την 1η αγωνιστική για έξι από τους 9 ομίλους, με την παράσταση να "κλέβουν" οι αναμετρήσεις Σλοβακία – Αγγλία (6ος όμιλος) και Κροατία – Τουρκία (9ος). Τα δύο ζευγάρια τα... είπαν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με την Αγγλία να μένει στο 0-0 με τη Σλοβακία, ενώ η Κροατία νίκησε 1-0 την Τουρκία, με τους "χρβάτσκι" να... σπάνε τα δοκάρια και να δικαιούνται μεγαλύτερο σκορ.

Οι κόντρες σε επίπεδο εθνικών ομάδων περιλαμβάνουν τα προκριματικά του Μουντιάλ για τη ζώνη Βορείου και Κεντρικής Αμερικής, τα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών, αλλά και την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (η τελική φάση θα διεξαχθεί στην Γκαμπόν).

Οι λάτρεις των πρωταθλημάτων δεν έχουν παράπονο, καθώς υπάρχει φουλ δράση στις "μικρές" κατηγορίες της Αγγλίας, στις Β’ κατηγορίες Ισπανίας, Ιταλίας, Βραζιλίας και Πορτογαλίας, σε ένα κουπόνι, πάντως, το οποίο απέχει από τα συνηθισμένα, καθώς τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα "κάνουν στην άκρη" λόγω, βέβαια, των Εθνικών ομάδων.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΡΩΜΑ... ΕURO στα προκριματικά του Μουντιάλ

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK