"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΦΩΤΙΑ οι ρεβάνς

Τα βλέμματα στην Ευρώπη! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 12 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΦΩΤΙΑ οι ρεβάνς

Η ποδοσφαιρική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της για τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μεσοβδόμαδα δεσπόζουν οι αγώνες ρεβάνς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα, μόλις μία εβδομάδα μετά τις πρώτες αναμετρήσεις.

Το βράδυ της Τρίτης, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ και παρά το ότι οι γηπεδούχοι είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για την πρόκριση. Το 2-0 υπέρ των «λύκων» στο 1ο ματς, καθιστά την αποστολή των παικτών του Ζινεντίν Ζιντάν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το να πετύχουν τρία γκολ δεν θα είναι είδηση, αλλά αν δεχθούν ένα θα πρέπει να κυνηγήσουν τέσσερα και σε μία τέτοια περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν ιδιαιτέρως περίπλοκα. Επίσης την Τρίτη, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, με το 2-2 του 1ου ματς να αφήνει ορθάνοιχτους τους λογαριασμούς μεταξύ των δύο ομάδων (η Παρί δείχνει καλύτερη, αλλά έχει απουσίες).

Την Τετάρτη δεσπόζει ο ισπανικός «εμφύλιος» ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να «κουβαλούν» στο «Βιθέντε Καλντερόν» το υπέρ τους 2-1, σε ένα ματς με κακή διαιτησία. Οι πρωτευουσιάνοι του Ντιέγκο Σιμεόνε τα δίνουν όλα για την ανατροπή, αν και στα επτά ματς που ο Αργεντινός τεχνικός αντιμετώπισε την «μπλαουγκράνα» του Λουίς Ενρίκε, δεν πήρε ούτε ισοπαλία. Το... καρέ κλείνει με το Μπενφίκα – Μπάγερν, με το 1-0 υπέρ των Βαυαρών και τη γενικότερη δυναμική των δύο ρόστερ να καθιστά ακλόνητο φαβορί τους φιλοξενούμενους.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λίβερπουλ πήρε το 1-1 στην έδρα της Ντόρτμουντ και δικαιούται να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στη ρεβάνς του «Ανφιλντ», με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι σταθερά το κεντρικό πρόσωπο. Η Σεβίλλη καθάρισε την πρόκριση, εν πολλοίς, μετά το 2-1 στην έδρα της Μπιλμπάο, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Σαχτάρ, η οποία υποδέχεται την Μπράγκα έχοντας νικήσει με 2-1 στην Πορτογαλία. Θεωρητικά επικίνδυνη εξόρμηση για τη Βιγιαρεάλ στην έδρα της Σπάρτα Πράγας, με την ισπανική ομάδα να έχει στις αποσκευές της το 2-1 του «Μαδριγάλ».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οριακά ματς για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ οι λάτρεις του βρετανικού ποδοσφαίρου έχουν λίγες, αλλά καλές επιλογές στα χέρια τους.

«Φωτιά» παίρνει η Ευρωλίγκα, καθώς αρχίζει η προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με τον Παναθηναϊκό του Σάσα Τζόρτζεβιτς να έχει στόχο το «σπάσιμο» της έδρας της Κάχα Λαμποράλ του Γιάννη Μπουρούση.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΦΩΤΙΑ οι ρεβάνς

News 24/7

24MEDIA NETWORK