"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ισπανική ΥΠΟΘΕΣΗ!

Τα μάτια σας... 500! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 9 Αυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ισπανική ΥΠΟΘΕΣΗ!

Πριν από περίπου 5 χρόνια το αγαπημένο σας περιοδικό "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" πήρε τη μεγάλη απόφαση: Να πάψει να είναι ένθετο και να κυκλοφορήσει "ελεύθερο", στον ωκεανό των εκδόσεων. Πολλοί έκριναν το συγκεκριμένο εγχείρημα ως "αυτοκτονικό", αλλά ο μεγαλύτερος σύμμαχος, η αγάπη σας, μας οδηγεί ακάθεκτους. Φτάσαμε, αισίως, τα 500 τεύχη και νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, ευελπιστώντας από την πλευρά μας ότι συμβάλλουμε στο μέτρο του δυνατού ώστε να προτρέψουμε τους αναγνώστες προς επικερδείς τρόπους στοιχηματισμού, προκειμένου να βγαίνει το... μεροκάματο σε αυτές τις (πολύ) δύσκολες στιγμές που διανύουμε. Δεσμευόμαστε ότι οι "μηχανές" δεν πρόκειται να σταματήσουν να λειτουργούν και τα τα πανιά θα είναι πάντα σηκωμένα ώστε να οδηγούμαστε σε απάνεμα λιμάνια, με πλήρωμα όλους εσάς που μας έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Αλλωστε, τα πρώτα 500 τεύχη είναι δύσκολα!

Οσον αφορά στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, τα προκριματικά (σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα)... παίρνουν ρεπό, ωστόσο στη Νορβηγία μονομαχούν για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ η Ρεάλ Μαδρίτης και η Σεβίλλη. Το Λιγκ Καπ σε Αγγλία, Γαλλία και Σκωτία έχει την τιμητική του, ενώ ΑΠΟΕΛ και Απόλλων Λεμεσού διεκδικούν τον 1ο τίτλο της σεζόν στην Κύπρο, το Σούπερ Καπ.

Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προ των πυλών βρίσκεται η τελευταία αγωνιστική, όπου θα κριθεί η σύνθεση των προημιτελικών. Η οικοδέσποινα Βραζιλία αντιμετωπίζει τη Δανία και μετά τις δύο "λευκές" ισοπαλίες με Ιράκ και Νότιο Αφρική, η "σελεσάο" βρίσκεται στο σημείο... μηδέν. Το κλίμα είναι εκρηκτικό και μόνο η νίκη θα κατευνάσει τα πνεύματα ώστε οι Βραζιλιάνοι να διεκδικήσουν αυτό που τόσο πολύ τους λείπει, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Στις επάλξεις και το Κόπα Σουνταμερικάνα. Η συντακτική ομάδα "βούτηξε στα βαθιά" προκειμένου να αλιεύσει κάθε χρήσιμη είδηση για ομάδες που συνήθως δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα πρώτα 16 ματς της διοργάνωσης, οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ισπανική ΥΠΟΘΕΣΗ!

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK