"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "Μεγάλες δυνάμεις" σε... δοκιμασία

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει στον προημιτελικό την φιλόδοξη Κολομβία και η Βραζιλία τη "σκληρή" Παραγουάη. Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" στο τεύχος που κυκλοφορεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου έχουν το ρεπορτάζ για τους 4 "μονομάχους". Και όχι μόνο!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "Μεγάλες δυνάμεις" σε... δοκιμασία

Στο περιοδικό θα βρείτε αναλυτικά στοιχεία για όλα τα πρωταθλήματα που περιλαμβάνει το κουπόνι, ξεχωρίζει η Α' Βραζιλίας, εκεί όπου οι ομάδες έχουν βαλθεί να τρελάνουν... κόσμο με τις αλλαγές προπονητών αλλά και τις εκπλήξεις εντός αγωνιστικών χώρων.

Φινάλε των προημιτελικών στο Κόπα Αμέρικα κι ενώ εμείς γνωρίζουμε μόνο τη μία ομάδα που έχει περάσει στα ημιτελικά: Αυτή είναι η Χιλή, η οποία νίκησε 1-0 την Ουρουγουάη στο Σαντιάγο, έπειτα από ένα σκληρό ματς. Από τη στιγμή που μιλάμε για τη Λατινική Αμερική, ο νικητής είναι πάντα ήρωας και ο ηττημένος αδικημένος. Ίσως η διαιτησία είχε τη διάθεση να βοηθήσει τους οικοδεσπότες Χιλιανούς, αλλά μέχρι στιγμής είναι και η ομάδα που παράγει το πιο πειστικό ποδόσφαιρο. Τα ξημερώματα της Παρασκευής, το Περού αντιμετώπιζε τη Βολιβία και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το αποτέλεσμα.

Τα σπουδαία, όμως, είναι μπροστά μας, με τα δύο "μεγαθήρια" του τουρνουά, την Αργεντινή και τη Βραζιλία, να δοκιμάζονται από Κολομβία και Παραγουάη αντίστοιχα. Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, οι Αργεντινοί έχουν «χρυσή» ευκαιρία να πιάσουν την απερχόμενη πρωταθλήτρια Ουρουγουάη στα 15 τρόπαια και όπως δήλωσε και ο άλλοτε αστέρας της εθνικής Κολομβίας, Φαουστίνο Ασπρίγια, «φαβορί για το τρόπαιο είναι η ομάδα που έχει στο ρόστερ τον Λέο Μέσι». Μένει να δούμε αν οι "καφετέρος" της Κολομβίας έχουν αντίθετη άποψη. Η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν παρουσιάζεται χειρότερη απ' ότι πέρυσι, τέτοια εποχή, στα γήπεδα της Βραζιλίας (Παγκόσμιο Κύπελλο), από την άλλη, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον όμιλο έπαιξε καλά για ένα ημίχρονο και αυτό ήταν αρκετό για να νικήσει τη Βραζιλία.

Μια Βραζιλία η οποία αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Παραγουάη. Η "αλμπιρόχα" δεν θυμίζει το... ναυάγιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχει βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό με τον Ραμόν Ντίας στον πάγκο και μένει να δούμε αν θα συνεχίσει αήττητη, καθώς στον όμιλο πήρε ισοπαλία τόσο από την Αργεντινή, όσο και την Ουρουγουάη.

Για τους λάτρεις των πρωταθλημάτων, η Σκανδιναβία έχει την τιμητική της, ενώ ευκαιρίες προσφέρουν και λίγκες... δεύτερης ταχύτητας (Κίνα, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Ισλανδία, Λευκορωσία και οι δύο κατηγορίες της Νοτίου Κορέας).

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "Μεγάλες δυνάμεις" σε... δοκιμασία

News 24/7

24MEDIA NETWORK