"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΑ... ΤΟΥΜΠΑ!

Ντέρμπι που "κόβουν την ανάσα"! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΑ... ΤΟΥΜΠΑ!

Ενα πλούσιο τριήμερο, με συγκινήσεις στο Champions League και το Europa, πέρασε στην ιστορία και η δράση των πρωταθλημάτων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, μία εβδομάδα πριν από τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Η Super League περιλαμβάνει το σπουδαίο ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό κι ενώ οι δύο ομάδες προέρχονται από αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου σε ευρωπαϊκό πεδίο (οι Θεσσαλονικείς υποδέχονταν την Ντόρτμουντ το βράδυ της Πέμπτης, ενώ οι Πειραιώτες θριάμβευσαν στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ). Βέβαια, στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων ελάχιστη σημασία έχει το τι προηγήθηκε, καθώς το πάθος είναι... ιερό και συνηθίζεται να "πέφτουν κορμιά" ακόμη και για την πιο ασήμαντη διεκδίκηση της μπάλας. Δύσκολη αποστολή περιμένει τον 2ο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό, ο οποίος δοκιμάζεται στην Ξάνθη, ενώ ούτε η ΑΕΚ μπορεί να θεωρήσει τη νίκη δεδομένη, αφού υποδέχεται τον σκληροτράχηλο Ατρόμητο.

Τα ντέρμπι περισσεύουν ανά την Ευρώπη. Στην ισπανική Primera, η Μαδρίτη χωρίζεται στα δύο, όπως γίνεται κάθε φορά που η Ατλέτικο αντιμετωπίζει τη Ρεάλ, αυτή τη φορά στο "Βιθέντε Καλντερόν". Δύσκολη αποστολή για την Μπαρτσελόνα, η οποία φιλοξενείται από τη Σεβίλλη.

Στην αγγλική Premier League δεσπόζει το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ, έστω και αν αμφότερες δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους. Ξεχωριστή και η συνάντηση ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κανονιέρηδες" καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ του "μηδέν στα δύο" στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν τη νίκη και μόνο ώστε να παραμείνουν στο... ρετιρέ.

"Συνάντηση κορυφής" περιλαμβάνει το πρόγραμμα της γερμανικής Μπουντσελίγκα, όπου η πρωτοπόρος Μπάγερν υποδέχεται τη 2η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή πρόσφατη παράδοση στη Βαυαρία, καθώς πήραν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς.

Τέλος, στην Α' Ιταλίας, Μίλαν και Νάπολι θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο, με τη μεταξύ τους κόντρα στη Λομβαρδία να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΑ... ΤΟΥΜΠΑ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK