"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Πάμε... ΒΡΑΖΙΛΙΑ!

Οι πρώτες... αφίξεις! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 15 Ιουλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Πάμε... ΒΡΑΖΙΛΙΑ!

Bρισκόμαστε στο αποκορύφωμα του καλοκαιριού, αλλά σταδιακά το κουπόνι... γεμίζει, με πολλές λίγκες της Βορείου και Κεντρικής Ευρώπης να κάνουν... ποδαρικό. Βέβαια, αναμένουμε τα «βαριά χαρτιά» των κορυφαίων πρωταθλημάτων που θα μας κάνουν... παρέα από τον επόμενο μήνα!

Στους βατήρες εκκίνησης βρίσκεται η Α’ Δανίας, η οποία από φέτος έχει 14 ομάδες, ενώ το σύστημα διεξαγωγής χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη, καθώς είναι πολύπλοκο κι εκπονήθηκε έτσι προκειμένου το ενδιαφέρον να διατηρηθεί μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Πρεμιέρα επίσης κάνουν οι πρώτες κατηγορίες σε Πολωνία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ουγγαρία και Κροατία, με τα φαβορί και τα αουτσάιντερ να ρίχνονται στη μάχη του... μαραθωνίου που θα διαρκέσει περίπου 9 μήνες.

Στην Ουκρανία και τη Ρουμανία η αγωνιστική δράση αρχίζει με το Σούπερ Καπ, ενώ στη δεύτερη διεξάγεται και ο τελικός του Λιγκ Καπ. Ανανεωμένη διοργάνωση του Λιγκ Καπ έχουμε και στη Σκωτία, με το σύστημα διεξαγωγής να χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη, όπως και στη Δανία: Απλά αναφέρουμε ότι το οργανόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ομίλους των πέντε ομάδων, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας οι ομάδες οδηγούνται απ’ ευθείας στα πέναλτι. Ο νικητής μέσω αυτής της διαδικασίας παίρνει 2 βαθμούς (και 1 β. ο ηττημένος).

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, το πρωτάθλημα Απερτούρα του Μεξικού συμπληρώνει το γκρουπ της καταιγιστικής δράσης στην αμερικανική ήπειρο, με τις Τίγκρες και Μοντερέι να θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ Κλαμπ Αμέρικα και Πατσούκα διατηρούν την «ταμπέλα» των ισχυρών αουτσάιντερ. Για τον τίτλο... διψάει και η Κρουζ Αζούλ, η οποία πάντως τα τελευταία χρόνια έχει... παράδοση στις αποτυχίες. Στη βαθμολογία του υποβιβασμού, οι Τιχουάνα, Μονάρκας και Νεκάξα καλούνται να φορτσάρουν για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες, ενώ οι Κερέταρο, Πουέμπλα και Βερακρούζ δεν νιώθουν πολύ άνετα, αλλά τουλάχιστον βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τις προαναφερθείσες ομάδες.

Την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει το Απερτούρα στη Χιλή και το καλύτερο... ορεκτικό είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Κατόλικα και Τσίλε.

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Πάμε... ΒΡΑΖΙΛΙΑ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK