"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΡΕΜΙΕΡΑ

"Σέντρα" στο Κόπα Αμέρικα! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 9 Ιουνίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Μπορεί τα καλοκαίρια κάθε... μονού έτους να μην έχουν τις σπουδαίες διοργανώσεις που έχουμε συνηθίσει (τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος), αλλά αυτά δεν... περνούν στη Λατινική Αμερική, όπου περιμένουν "πως και πως" την έναρξη του Κόπα Αμέρικα. Από την Πέμπτη και για περίπου 25 μέρες, μαζεύονται στα γήπεδα της Χιλής οι δέκα εκπρόσωποι της Νοτίου Αμερικής (Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Βολιβία, Κολομβία, Ισημερινός, Παραγουάη. Περού, Ουρουγουάη, Βενεζουέλα), συνοδευόμενες από τις... προσκεκλημένες ομάδες του Μεξικού και της Τζαμάικα.

Οι τρεις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων (στα προημιτελικά περνούν οι δύο πρώτοι κάθε γκρουπ και οι δύο καλύτερες δεύτερες) αναμένεται να μας δώσουν επικές μονομαχίες, όπως συμβαίνει παραδοσιακά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, με την Αργεντινή και τη Βραζιλία να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο, αλλά τη Χιλή και την Κολομβία να θέλουν να αποδείξουν τα βήματα προόδου που έχουν κάνει. Το ματς που ανοίγει την αυλαία είναι το Χιλή – Ισημερινός, το οποίο διεξάγεται στο Σαντιάγκο, και οι γηπεδούχοι δεν σκέφτονται κάτι λιγότερο από τη νίκη.

Όσον αφορά στο παρελθόν του θεσμού, η Ουρουγουάη είναι η πλέον επιτυχημένη, καθώς το έχει κατακτήσει 15 φορές (είναι η κάτοχος του τροπαίου, το πήρε το 2011, στα γήπεδα της Αργεντινής), ενώ έπεται η Αργεντινή με 14 τρόπαια και από σημαντική... απόσταση (8 "κούπες") ακολουθεί η Βραζιλία. Παραγουάη και Περού έχουν να επιδείξουν από δύο επιτυχίες, ενώ Κολομβία και Βολιβία από μία.

Από 'κει και πέρα, το βάρος στο επόμενο τετραήμερο θα πέσει στις Εθνικές ομάδες (προ των πυλών οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2016), με τις φιλικές "πρόβες" ανά την Υφήλιο να συμπληρώνουν το τρέχον κουπόνι. Εξάλλου, στους "16" μπήκε το Παγκόσμιο Κύπελλο για Εθνικές κάτω των 20 ετών και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Το δεύτερο μισό της συγκεκριμένης διοργάνωσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν θα μπορούσε να ισχύει διαφορετικά, από τη στιγμή που από τους ομίλους κιόλας αποκλείστηκε η Αργεντινή, η οποία ήταν το απόλυτο φαβορί για την κορυφή! Βραζιλία και Γερμανία καλούνται να αντέξουν, πλέον, την πίεση του φαβορί.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΡΕΜΙΕΡΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK