Runner είσαι! Hi tech είσαι;

Ας το παραδεχτούμε: δεν υπάρχει δραστηριότητα της καθημερινότητας μας που να μην επηρεάζεται από την τεχνολογία και ο αθλητισμός δεν αποτελεί εξαίρεση.

Runner είσαι! Hi tech είσαι;
NIKOS KARANIKOLAS © 2017

Ετοιμάζεσαι για τον 35Ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και έχεις τακτοποιήσει ρούχα, παπούτσια, τζελάκια… τα gadgets σου που είναι;

Smartwatch

Όσα χρειάζεσαι για να επικοινωνείς αλλά και να έχεις καλύτερες επιδόσεις, θα είναι στο χέρι σου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κορυφαία brands όπως η Garmin και η Samsung διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας smartwatches με υποδοχή κάρτας SIM για να δέχεσαι κλήσεις, μετρητή καρδιακών παλμών και βημάτων, απόστασης, χρόνου και ρυθμού δραστηριοτήτων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Powerbank

Είτε χρησιμοποιείς κάποιο fitness app από το κινητό για να σε καθοδηγεί κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε θες να ενημερώνεις τους διαδικτυακούς σου φίλους στα social media μέσω live streaming και uploading φωτογραφιών, ένα powerbank θα αποτρέψει το ενδεχόμενο να ξεμείνεις από μπαταρία στα μισά της διαδρομής.

Ακουστικά

Πιάσε το ρυθμό και τερμάτισε με τα bit στο τέρμα! Ένα ζευγάρι ακουστικά θα σε βοηθήσει να απομονωθείς – ευχάριστα – από τους γύρω σου ενώ σε περίπτωση που τρέχεις χωρίς παρέα θα σε συντροφεύσει για 42χλμ.

Επειδή ξέρω ότι βρίσκεσαι σε εβδομάδα τάπερ και δεν προλαβαίνεις, μην αγχώνεσαι! Επισκέψου ένα κατάστημα WIND και προμηθεύσου ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα WIND Running Packs που περιλαμβάνουν όλα τα χρήσιμα gadgets σε διάφορους συνδυασμούς από 29,90€.

Runner είσαι! Hi tech είσαι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK