Το Football Pro υποδέχθηκε φίλους του ποδοσφαίρου στα εγκαίνιά του

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα Nike CR7 Chapter 5, τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Cristiano Ronaldo.

Ο παλμός του ποδοσφαίρου χτύπησε χθες το απόγευμα στην καρδιά της Αθήνας, στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Football Pro στην Ερμού, με την υπογραφή του Ηλία Αρμόδωρου.

O διεθνής Έλληνας παλαίμαχος αμυντικός, Ηλίας Αρμόδωρος, αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία του στο χώρο του αθλητισμού, δημιούργησε το πρώτο και μοναδικό κατάστημα με εξειδίκευση στο χώρο του ποδόσφαιρο, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού κοινού. Την κορδέλα των εγκαινίων, μαζί με τον Ηλία Αρμόδωρο έκοψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος, δίνοντας τις καλύτερες ευχές για το νέο κατάστημα.

 

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Cristiano Ronaldo, CR7 Chapter 5, εμπνευσμένα από τη λάμψη του μεγάλου αστέρα στο γήπεδο αλλά και να δουν από κοντά μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ακόμη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι προσκεκλημένοι μπορούσαν να δημιουργήσουν το δικό τους video, με διασκεδαστικά props, πανηγυρίζοντας για τα εγκαίνια του Football Pro, και να το μοιραστούν στα social media τους.

 

Στα εγκαίνια βρέθηκαν σημαντικά ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως οι Τάκης Λεμονής, Νίκος Αναστόπουλος, Στέλιος Μανώλας, Χρίστος Αραβίδης , Ben Nabouhane κα αλλά και πολλοί επώνυμοι φίλοι του ποδοσφαίρου όπως ο Κώστας Φραγκολιάς, η Σόφη Πασχάλη, η Ελένη Πετρουλάκη, η Χριστίνα Βραχάλη κ.α.

 

Το Football Pro σας περιμένει με κορυφαία προϊόντα από το χώρο του ποδοσφαίρου στην οδό Ερμού 133.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.