Το HaBaWaBa έρχεται στην Ελλάδα

20 με 23 Ιουλίου 2016, στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.), αθλητές και αθλήτριες μέχρι 11 χρόνων θα δώσουν δυναμικό παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή της υδατοσφαίρισης.

Το HaBaWaBa έρχεται στην Ελλάδα

Το HaBaWaBa έρχεται από τη γειτονική μας χώρα, την Ιταλία, όπου διεξάγεται κάθε χρόνο στο Lignano.

Το 2015 το HaBaWaBa άνοιξε τα σύνορά του αφού, εκτός από την Ιταλία, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στον Καναδά με την ονομασία "HaBaWaBa North America".

To 2016 το HaBaWaBa έρχεται στην Ελλάδα, με την ελπίδα ότι κάθε αθλητής και αθλήτρια της υδατοσφαίρισης θα αγωνιστεί με γνώμονα τις αξίες της συμμετοχής, της υγιούς σωματικής διάπλασης και του ευ αγωνίζεσθε.

Πρωταγωνιστής σε αυτή την προσπάθεια είναι η Waterpolo Development που έκανε πράξη το HaBaWaBa, μία διοργάνωση που τα επόμενα χρόνια θα εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες γιορτές του αθλητισμού.

Την ευθύνη της διοργάνωσης για τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα έχει αναλάβει η εταιρεία Delta I.S.O. Sports Events Services, μια εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στις αθλητικές διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας και με πολλές διοργανώσεις FINA & LEN στο palmarès της.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τις εγγραφές μπορείτε να επισκευθείτε την ιστοσελίδα www.habawaba.gr και τη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK