"Ζυθικές" μάχες με εζα Lager και εζα Pilsener

Με υπέρμετρο ζήλο, με πάθος, με προθυμία, με κάθε τρόπο… στο όνομα της καλύτερης μπίρας. Δύο μπίρες, η εζα Lager και η εζα Pilsener, η εζα Pilsener και η εζα Lager, έδωσαν ‘ζυθικές’ μάχες για να αναδείξουν την καλύτερη μπίρα μεταξύ τους.

"Ζυθικές" μάχες με εζα Lager και εζα Pilsener

Οι ομάδες ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Με θεμιτούς αλλά και αθέμιτους τρόπους. Με εκατέρωθεν καταλήψεις και ανακαταλήψεις της σελίδας στο fb, με μπαράζ post και repost και τέλος με εκατέρωθεν σαμποτάζ στο επικοινωνιακό υλικό της κάθε μπίρας, Pilsener και Lager.

Oι ομάδες ξεπέρασαν τα όρια τους. Διάλεξαν και εμπλούτισαν τα υλικά τους, εξέλιξαν τη γεύση τους, ανέδειξαν το χρώμα τους και το άρωμα τους.

Και τα κατάφεραν. Δημιούργησαν δύο κορυφαίες μπίρες που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους και τιμούν το όνομα που φέρουν. Αυτό που τις συμφιλιώνει, αυτό που τις ενώνει. Το εζα.

Γι’ αυτό η σελίδα μας στο facebook μετονομάζεται σε εζα beers, καλωσορίζοντας τις δύο κορυφαίες μπίρες, διευρύνοντας έτσι την οικογένειά της εζα.

Η νέα καμπάνια των εζα Lager και εζα Pilsener περιλαμβάνει καθημερινά στιγμιότυπα πραγματικών υπαλλήλων της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, στο χώρο εργασίας τους.

Το σποτ καταγράφει με αληθινό τρόπο τα κατορθώματά τους και τις προσπάθειες τους να αναδείξουν τις μπύρες τους, μέχρι που στο τέλος ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Κι έτσι η εζα γίνεται ολοκληρωμένη από κάθε άποψη, με Lager και με Pilsener.

Όπως, ακριβώς, πρέπει να είναι η μπίρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK