Από τον ΠΑΟ και το ΟΑΚΑ, πρωταγωνίστρια στην TV

Μπορεί να την έχεις δει στο ΟΑΚΑ, τώρα σίγουρα την έχεις πετύχει στην τηλεόραση. Η Δανάη Παππά μπήκε στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από το νέο σίριαλ του Alpha. Δείτε PHOTOS.

BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το "Τατουάζ" είναι η φρέσκια πρόταση του Alpha για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μια ερωτική περιπέτεια με αστυνομικό background, στην οποία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί η μελαχρινή καλλονή Δανάη Παππά.

Όχι μια (επαγγελματίας) ηθοποιός. Ο χορός ήταν, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, η κύρια ενασχόλησή της. Εξ ου και το παρελθόν της στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Μπορεί να τη θυμάσαι δίπλα σε Νικ Καλάθη και Θανάση Γιαννακόπουλο πριν από την προ λίγων μηνών στέψη των νταμπλούχων στο ΟΑΚΑ.

12/06/2017 Panathinaikos celebrates the 35th championship in Basket League season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
12/06/2017 Panathinaikos celebrates the 35th championship in Basket League season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Έχει και η ίδια φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, καμαρώνοντας μάλιστα εν ώρα δράσης στο παρκέ. Πράσινων φρονημάτων, ξεχωρίζει τον Νίκο Παππά γιατί είναι ηγέτης, αλλά επιμένει ότι δεν υπάρχει επαφή με τους παίκτες γιατί απαγορεύεται.

Αποδεικνύεται πάντως πως τα κορίτσια του "τριφυλλιού" έχουν... πέραση, αφού και την Ιωάννα Πηλιχού εκεί την πρωτοείδαμε προτού μεταπηδήσει στην τηλεόραση ως μέλος της οικογένειας του Γιάννη Μπέζου.

#dresspop is the answer.. I can't remember the question.. www.dresspop.gr #dress #flightattendant #eshop

A post shared by Danae Pappa (@danouuz) on

Working working.. #tbt #joytv #leopard

A post shared by Danae Pappa (@danouuz) on

Dancing.. Ben bile sok - Ayshe #videoclip #Milos

A post shared by Danae Pappa (@danouuz) on

If you're happy and you know it clap your hands

A post shared by Danae Pappa (@danouuz) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK