Είσαι έτοιμος; Αυτές είναι οι ερωτήσεις στα κάστινγκ του Survivor

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τα κάστινγκ που πέρασαν οι παίκτες πριν μπουν στο Survivor προχώρησε ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε. Διαβάστε τα όσα ρωτήθηκαν από την παραγωγή.

Είσαι έτοιμος; Αυτές είναι οι ερωτήσεις στα κάστινγκ του Survivor

Όσο περνούν οι μέρες τόσο και περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με τη διαβίωση, αλλά τα κάστινγκ του Survivor έρχονται στην επιφάνεια.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως "Μισθοφόρος", ήταν καλεσμένος την Τετάρτη (12/7) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο ΣΚΑΪ "Survivor Panorama" και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα τελευταία κάστινγκ που πέρασαν πριν μπουν στο Survivor. Μάλιστα τους έκανε ερωτήσεις, ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί!

"Μέσω Skype κάναμε τα τελευταία κάστινγκ με τον κύριο Ατζούν, ο οποίος πήρε την τελική απόφαση για όλους μας. Έκανε ερωτήσεις στους συναδέλφους του, μας τις μετέφραζαν στα ελληνικά και απαντούσαμε στα ελληνικά.

Για να δει πώς συμπεριφερόμαστε στα ελληνικά. Ήταν πολλά άτομα από την τουρκική παραγωγή. Μας ρωτούσαν για ποιο λόγο θέλουμε να μπούμε στο παιχνίδι, αν πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε, τι φοβόμαστε περισσότερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK