Ένα ρολόι η... μισή Σούπερ Λιγκ!

Ο πλουσιότερος αθλητής του πλανήτη, Floyd Mayweather, "σόκαρε" τον κόσμο με το τελευταίο του ποστάρισμα στα social media. Ο "Money"... ανέβασε το πρόσφατο του απόκτημα για τη λαμπερή συλλογή κοσμημάτων που διαθέτει. Το έχουν ονομάσει "ρολόι του δισεκατομμυριούχου" και κανείς δεν θα το αγοράσει ποτέ (VIDEO).

Ένα ρολόι η... μισή Σούπερ Λιγκ!

O παλαίμαχος Floyd Mayweather έπαιξε ένα ματς μετά την απόσυρσή του με τον Conor McGregor, το καλοκαίρι του 2017, και με μιας εκτοξεύθηκε στην κορυφή της λίστας των πλουσιότερων αθλητών.

Τα κέρδη του ανέρχονται στα 285.000.000 δολάρια, ενώ η συνολική του περιουσία όπως υποστηρίζει ο ίδιος ξεπερνάει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, αφού εκτός από πυγμάχος είναι επιχειρηματίας και επενδυτής.

Η τελευταία του επένδυση ακούει στο όνομα: "το ρολόι του δισεκατομμυριούχου".

Πρόκειται για ένα ρολόι κόσμημα της "Jacob & Co", ειδική παραγγελία φυσικά που σύμφωνα με τον Floyd Mayweather -που το παρατσούκλι του είναι "λεφτά"- η αξία του ανέρχεται στα 18.000.000 δολάρια ( ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ... ΒΙΤΡΙΝΑ).

Αν τα βάλεις κάτω ποδοσφαιρικά, αυτό το ρολόι είναι πιο ακριβό από τις ετήσιες αποδοχές του πρώτου σκόρερ του Μουντιάλ στην Τότεναμ, Χάρι Κέιν (λαμβάνει περίπου 10.000.000 ευρώ).

Για Σούπερ Λιγκ ούτε κουβέντα. Τους μισούς ποδοσφαιριστές να μαζέψουμε των μικρομεσαίων ομάδων δύσκολα θα φτάσουμε στο συγκεκριμένο ποσό.

AYTO EINAI ΤΟ... ΡΟΛΟΓΑΚΙ:

ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΔΕΣ ΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK