Επιβεβαιώθηκε η "μεταγραφή": Χούτος, Αγγελόπουλος ή Κοκκινάκης;

Ούτε αγώνισμα Ασυλίας ούτε Ψηφοφορία Αποχώρησης περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Το νέο, δευτεριάτικο, επεισόδιο του Survivor θα φέρει ανατροπές και ανακατατάξεις.

Επιβεβαιώθηκε η "μεταγραφή": Χούτος, Αγγελόπουλος ή Κοκκινάκης;

Ψηφοφορία θα υπάρξει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Όχι όμως αποχώρησης, αλλά μετακίνησης από τους Διάσημους στους Μαχητές!

Η ανισορροπία που προέκυψε μεταξύ των δύο ομάδων μετά το σοβαρό τρακάρισμα του βαν και του τραυματισμού δύο διαγωνιζόμενων (Μάριος, Ειρήνη) ανάγκασε την παραγωγή να ζητήσει... ενισχύσεις από την παρέα του Λάμπρου Χούτου και του Κώστα Κοκκινάκη έτσι ώστε, τουλάχιστον προς το παρόν, να καλυφθεί το κενό στο δυναμικό των αντιπάλων τους.

Οι... πιθανότητες θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος δεν είναι αρεστός στους Διάσημους, να επιστρέφει στην ομάδα απ' όπου ξεκίνησε την περιπέτεια στη Δομινικανή Δημοκρατία πριν από δύο μήνες. Μήπως όμως γίνει η έκπληξη; Μήπως είναι θηλυκού γένους (Παπαδοπούλου, Νάργες, Βαλαβάνη) η μεταγραφή των Μαχητών; Ή μήπως αποδειχθεί αληθές το πρωταπριλιάτικο άρθρο για... δανεισμό του Λάμπρου Χούτου;

Γιατί τον Κώστα Κοκκινάκη, που τους μαγειρεύει, αποκλείεται να τον εξοστρακίσουν από την παραλία τους οι Διάσημοι...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER:

24MEDIA NETWORK