Έρχεται το νέο ελληνικό Survivor μόνο με διάσημους

Απ' ότι φαίνεται βρέθηκε η απάντηση στο Survivor που έχει τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης κι αυτή θα είναι... ελληνική. Έρχεται το "Marathon Warriors".

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 34ος  ΑΘΗΝΑΣ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 34ος ΑΘΗΝΑΣ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι παντού το Survivor και όλα τα κανάλια ψάχνουν πώς και με τι τρόπο θα καταφέρουν να το... κοντράρουν. Την απάντηση φαίνεται όμως να βρήκε το "Ε", όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

"Πλέον και η τελευταία γιαγιά στην Κάτω Παναγιά ξέρει για τον Άγιο Δομίνικο. Γιατί να μην γίνει το ανάποδο; Το concept, το οποίο φτιάξαμε μαζί με τον Φίλιππο Βρυώνη είναι να γίνει ένας στίβος με αρχαία Ελληνικά αθλήματα στον Μαραθώνα και αν αυτό γίνει, θα λάβουν μέρος celebrities από όλο τον κόσμο. Ας μην ξεχνάμε πως ο Μαραθώνας είναι brand name.

Δεν μπορεί ένα νησάκι στην Καραϊβική να βγαίνει πιο μάγκας από εμάς", ήταν η δήλωση του διάσημου μάνατζερ ο οποίος ετοιμάζει κάτι μεγάλο και μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει και σύντομα αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει.

Το όνομα του... ελληνικού Survivor θα είναι "Marathon Warriors" και θα συμμετέχουν αποκλειστικά celebrities από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρουσιαστής λογικά θα είναι ο ίδιος ο Ψινάκης, εκτός κι αν προκύψει κάποιο όνομα έκπληξη. Φιλόδοξο πρότζεκτ. Μένει να δούμε αν τελικά θα προχωρήσει ή θα μείνει... ιδέα.