Δεν φαντάζεσαι τον μυ που γυμνάζει το νέο παιχνίδι του ΛεΜπρον Τζέιμς

Toν τελευταίο χρόνο ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει προσθέσει ένα νέο 'όπλο' στη μακρά λίστα όσων χρησιμοποιεί για να διακρίνεται επί 17 χρόνια στο ΝΒΑ και να είναι ο καλύτερος αθλητής που υπάρχει εκεί έξω. Ας γνωρίσουμε το Calm.

O ΛεΜπρον Τζέιμς έχει βρει ένα νέο 'παιχνίδι' για να γίνει ακόμα καλύτερος.
O ΛεΜπρον Τζέιμς έχει βρει ένα νέο 'παιχνίδι' για να γίνει ακόμα καλύτερος. AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ένας τύπος που διδάσκει τους αθλητές όλου του πλανήτη τι πρέπει να κάνουν, αν θέλουν να απολαύσουν μια καλή καριέρα. Όχι εντός των 'στίβων' τους, αλλά έξω από αυτούς, σε ό,τι αφορά την προετοιμασία και την αποκατάσταση -που είναι κάπου στα 100 χρόνια μπροστά από ό,τι ζούμε στην Ευρώπη.

Το τελευταίο του παιχνίδι λέγεται Calm. Το Calm είναι application που γυμνάζει το μυαλό. Υπάρχει από το 2017 ως βοήθημα για meditation και χαλάρωση (είχε κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου app για iPhone), αλλά πλέον λειτουργεί σε άλλα επίπεδα. Ο King το γνώρισε από τη γυναίκα του, πέρυσι. Έκτοτε το χρησιμοποιεί πριν πάει για ύπνο. Από τον περασμένο Δεκέμβρη το Calm και ο Τζέιμς είναι συνεργάτες.

Τι είναι ένα δυνατό σώμα χωρίς διαύγεια πνεύματος; Είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι στη δύναμη, που ξεχνάμε να δυναμώσουμε τη συγκέντρωση μας. Το μυαλό είναι μυς. Όσο πιο πολύ το γυμνάζεις, τόσο πιο δυνατό γίνεται. Ενώ οι μεγάλοι δαμάζουν το σώμα τους, οι καλύτεροι δαμάζουν το μυαλό τους”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK