Η άσκηση κοιλιακών του Ρονάλντο για όσους έχουν μόνο έναν (κοιλιακό)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προτείνει την απόλυτη άσκηση κοιλιακών σ' εσένα που είσαι μέσα στο σπίτι και αναζητάς κάτι εύκολο για να επιστρέψεις σε φόρμα. Εκεί που αποκτά ενδιαφέρον η συγκεκριμένη άσκηση, είναι στη συχνότητα των επαναλήψεων μέσα στο λεπτό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την διάρκεια προθέμανσης πριν από αναμέτρηση της Γιουβέντους για το ιταλικό πρωτάθλημα. (Φεβρουάριος 2020)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την διάρκεια προθέμανσης πριν από αναμέτρηση της Γιουβέντους για το ιταλικό πρωτάθλημα. (Φεβρουάριος 2020) LAPRESSE/AP IMAGES

Κοιλιακοί: Μια άσκηση πάρα πολύ απλή, που αν δεν έχεις τη θέληση και τη διάθεση να γυμναστείς, σου μοιάζει 'βουνό'. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως, σε video που ανέβασε στο προσωπικό του Instagram με τη συνεργασία της Nike, επιχειρεί να αλλάξει την κατάσταση. Ο Πορτογάλος σταρ επιχείρησε να κάνει κοιλιακούς με τα χέρια να ακουμπούν τις μύτες των ποδιών. Σε μια συνθήκη 45 δευτερολέπτων μέσα στο λεπτό, κατάφερε να κάνει 142 επαναλήψεις (!!!).

H λογική λέει πως κι άλλοι επαγγελματίες αθλητές μπορούν να φτάσουν την επίδοση του Ρονάλντο. Μέχρι στιγμής ο μοναδικός που έχει πλησιάσει την επίδοση του, είναι ο Μπρούνο Φερνάντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος μέσος που υπόσχεται να φέρει ποιότητα στην επιθετική ανάπτυξη των 'Κόκκινων Διαβόλων', έχει κάνει μόλις 117 επαναλήψεις, ενώ και ο αμυντικός της ομάδας, Ντιόγκο Νταλό, έχει μόλις πλησιάσει στις 110.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επιχειρήσεις το challenge κοιλιακών του Ρονάλντο, με μια ανατροπή: να ΜΗΝ το κάνεις ως challenge, αλλά ως άσκηση, στους δικούς σου χρόνους, με τους δικούς σου ρυθμούς επαναλήψεων. Τα 45 δευτερόλεπτα του Ρονάλντο, μπορούν άνετα να γίνουν 15 λεπτά, γιατί πολύ απλά, ούτε εγώ, ούτε εσείς, είμαστε Ρονάλντο. Αλλά όλοι έχουμε δικαίωμα σε ένα δυναμικό, ανταγωνιστικό σετ κοιλιακών ανά ημέρα, που μπορεί να φέρει περισσότερη ευεξία σε όλους μας, για όσο κρατήσει ο περιορισμός στο σπίτι.


News 24/7

24MEDIA NETWORK