Η νέα σπιτική γυμναστική του Ρονάλντο είναι μόνο για πατέρες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γυμνάζεται ακατάπαυστα στο σπίτι και πολύ συχνά, με ό,τι βρει! Ακόμα και με τον Ματέο και την Έβα, τα δίδυμα παιδιά του, που δέχονται στωικά τον ρόλο τους στην προπόνηση του CR7.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Πορτογαλίας σε στιγμιότυπο της προπόνησης ενόψει του αγώνα με το Λουξεμβούργο για τη φάση των προκριματικών ομίλων του Euro 2020, Οέιρας, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Πορτογαλίας σε στιγμιότυπο της προπόνησης ενόψει του αγώνα με το Λουξεμβούργο για τη φάση των προκριματικών ομίλων του Euro 2020, Οέιρας, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η γυμναστική στο σπίτι δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν δεκάδες αντικείμενα, ασχολίες, άνθρωποι που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή σου και να στείλουν το πρόγραμμα στο καλάθι των καλών ιδεών που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, από την πλευρά του, προετοιμάζεται συνεχώς για την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, όταν αρθούν οι δημόσιοι περιορισμοί λόγω του κορονοϊού στην Ιταλία.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, o Πορτογάλος σταρ ανεβάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα videos που αφορούν το πρόγραμμα προπόνησης και αποκατάστασης του στο σπίτι. Στο πιο πρόσφατο, τον ρόλο του guest star ανέλαβαν τα δυο μεσαία παιδιά της 6μελούς του οικογένειας, ο Ματέο και η Έβα. Τα δίδυμα προσπαθούσαν να αποσπάσουν την προσοχή του πατέρα τους από τη γυμναστική, αλλά εκείνος είχε μια διαφορετική ιδέα: ο Ματέο κι η Έβα έγιναν αυτοσχέδια 'βάρη' για τον πατέρα τους, που έκανε με άνεση τη δεκάδα των επαναλήψεών του σε κάθε χέρι, με το κάθε παιδί να αιωρείται στον αέρα και να απολαμβάνει τη γυμναστική. Δοκιμάστε το κι εσείς στο σπίτι για γυμναστική μετά ψυχαγωγίας παιδιών, μόνο αν εμπιστεύεστε τη σταθερότητα των χεριών σας.


News 24/7

24MEDIA NETWORK